| Ana_4405 a întrebat:

La ce varsta o fata trebuie sa isi inceapa viata sexuala?
Eu sunt de parere ca o fata ar trebui sa-si inceapa viata sexuala atunci cand simte ca este momentul potrivit...
Acum nu stiu... spuneti-mi voi

11 răspunsuri:
| otherwise a răspuns:

Ar fi de preferat sa simta acest lucru dupa 17 ani pentru. ca altfel creste riscul cancerului de col uterin.

| rebeca a răspuns:

Ana nu exista o varsta la care "trebuie" sa isi inceapa o fata viaxa sexuala, insa dupa parerea mea o fata ar trebui "sa simta ca este momentul" dupa varsta de 18 ani...

| Dydy_7659 a răspuns:

Da si eu am aceeasi parare dar daca ma gandesc asa nu inseamna ca pot sa o incep la 11 ani sau 14 cum e cazul fetelor astea. Ca asa viseaza ele noptea... Cred ca trebuie sa se gandesca de 2 ori inainte de a face pasul asta...

| CarmenR a răspuns:

Ti-ai dat raspunsul singura. Cand e momentul potrivit si cel mai important fara sa se grabeasca.

| Libelle a răspuns:

Toate ziceti ``momentul potrivit``.
da de unde stii cand e momentul potrivit? adica la 13 ani iti faci prieten un baiat mai mare cu ceva decat tine.si dupa vreo 4 luni iti zice sa te culci cu el.si tu il iubesti(ma rog, asa crezi, ca multi ziceti ca o fata de 13 ani nu poate iubi), si dupa ceva insitente+ce mai vrei si tu o faci.si peste 2 luni gata dragostea...
inseamna ca a fost momentul potrivit?thinking
dupa 15 ani incolo esti deja constienta de ceea ce faci si faci pe responsabilitatea ta, cel putin din punctul meu de vedee.la varsta asta ar trebui sa fi suficient de bine informata in legatura cu sexul, si suficient de matura sa iti dai seama pe cine ai langa tine si daca merita sa faci asta pentru voi.
da unele...cum sunt la mine la scoala.pleaca la 12 noaptea de-acas vine la 4.parintii nu stiu nimic si ea se duce prin boscheti la f***t.straight facedecat asa mai bine stai nene linistita si asteapta pana gasesti un baiat pe care sa il iubesti.si sa nu regreti apoi.

| AGoofi a răspuns:

Dupa casatorie!

| lol1232 a răspuns:

Eu sunt de parere cu tine happy:p

| Anileda a răspuns:

18 ani.

| luv a răspuns:

Eu sunt de acord cu tine, insa,, momentul potrivit'' sa nu fie pe la 15

| NickiMinaj a răspuns:

De preferat peste 18 ani, ca sa ai totusi niste repere pe planeta asta, sa ai creierii relativ adunati in cap.

| milom a răspuns:

@diana - ai spus singura in comentariu - "el iti spune sa[...]" aia deja inseamna ca nu ai simtit tu