| maxim789 a întrebat:

La ce varsta, o relatie serioasa

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa 18-20 de ani, cand omul este matur si stie cum sa trateze o relatie, cu seriozitate.

| Catrice a răspuns:

După ce devii major.

| Frank51 a răspuns:

26+

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

18

| Plato a răspuns:

Depinde de tine, cand si cat te maturizezi, dar cel putin 18.

| Nemessys a răspuns:

Relații serioase pot fi de la orice vârstă. Trebuie doar ca ambii parteneri sa fie maturi LA MINTE! Nu lua în seama răspunsurile inapoiatilor cu,, numai după 18 ani ". Pe naiba. happy și aia de 20+ tot nu au relații serioase. laughing hmm pai de ce? Divoturile sunt pe banda. Hmm pai de ce? happy Dacă ești inteligent și găsești o fata la fel ca tine, relația o sa tina mult și bine. Dacă va doriți amândoi același lucru, sa atingeți același target, o sa reușiți, chiar dacă sunteti sub 18. Oricum vârstă este doar un amarat de număr. Niciodată nu o sa reprezinte nivelul de maturitate al unei persoane.

| ForeverAlone97 a răspuns:

100

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

30+

| Jay1 a răspuns:

Pentru o relatie serioasă 16*-17 anii.

| Plato a răspuns (pentru Jay1):

Relatii serioase la 16 ani poate doar pe Cartoon Network.

| Jay1 a răspuns (pentru Plato):

Vârsta nu te apără de dragoste dar dragostea te apără de vârstă!
Eh acum 16 -17 atuncii cand fiebre sângele iubirea a evoluat, iar iubirea la 70 ani? _-https://adevarul.ro/......cac5ab6550

| Bernardus a răspuns:

Defineste relatie serioasa. Parintii unei prietene de-ale mele se stiu de la 6 ani si inca sunt impreuna, in timp ce unii oameni se casatoresc la 25 de ani si divorteaza dupa 6 luni. Nu depinde doar de varsta, si sincer nu ar trebui sa iti pese, sa te gandesti "Ok, am varsta x, nu pot avea o relatie serioasa" sau "am varsta y, doar de acum pot avea relatii serioase", pur si simplu incearca sa faci fiecare relatie cat de serioasa poti, si dupa vezi tu de la ce varsta incepi sa poti numi relatiile "serioase"

| elaventurero a răspuns:

Depinde cum ai trecut prin viata.
Daca nu ai iesit niciodata din zona de confort mai greu.
Parere personala.
Minim 20.
Recomandat 25+

Întrebări similare