Normal, la varsta la care esti pregatit(a) sa ai un copil, sa iti faci o familie. Normal, dupa 18 ani. Nu recomand nimanui sa isi inceapa viata sexuala de la 15-16 ani! Iti poate schimba perspectiva si gandirea despre viata! A! Si sa stii ca daca o faci doar din placere ai mai multe de pierdut de cat crezi...Simtete pregatit(a).
Cu niște ani în urmă băieții își începeau viața sexuală ori pe la sfârșitul clasei a 11 a sau în clasa a 12 a, iar fetele ceva mai târziu.
Acum o fac la alte vârste!
La cat vrei tu... nu cred ca este o regula, de obicei e ok dupa 16 ani dar daca tu vrei mai devreme e treaba ta, viata ta!
Pai de obicei cand consideri tu ca trebuie sau ca esti destul de pregatita
Cand simti ca esti pregatita, nu este o varsta.dar trebuie sa fii pregatit/a fizic si psihic.:*
La vârsta la care te simţi pregătit/ă. Şi când ştii că eşti pregătită? Atunci când în pat, te gândeşti să-ţi satisfaci partenerul înaintea ta. Dacă face şi el la fel, totul e perfect.
Depinde de fiecare persoanadar eu zic ca este mai indicat sa iti incepi viata sexuala atunci cand esti pregatit sa iti asumi si responsabilitatile ce le implica acest lucrusi bineinteles cu o persoana care sa stii ca va fi alaturi de tine orice s-ar intampla.
Mai nu exista o varsta dar ca baiat e kk sa o incepi cam p la ce varsta vrei ca fata p la 16 ani.stii ce atunci cand te simti tu pregatit.asta e cel mai bun rasp pentru ca degeaba ai 18 ani si tu nu esti pregatit de acest pas sper ca te-m-a ajutat bafta
Deci pentru mine nu conteaza varsta.conteaza sa faci acest lucru din dragoste si sa te simti pregatit
Din punctul meu de vedere nu exista o varsta anume.Se intampla atunci cand te simti pregatit din punct de vedere emotional si ai gasit persoana potrivita.Atunci cand iubesti nu exista limite, dar inainte ca cei doi sa faca pasul asta trebuie sa se informeze bine inainte de riscuri si sa fie constienti de tot ce implica etapa asta
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Lluvia_3263 întreabă: