| Notty a întrebat:

La ce varsta suntem capabili sa putem iubi?

9 răspunsuri:
| Lilia2621 a răspuns:

Nu exista o anumita varsta a dragostei. Pe parinti si persoane apropiate le iubim toata viata, iar pe o persoana de sex opus nu exista o anumita varsta. Unii pot iubi la 13 ani, altii la 40. Depinde de persoana. De exemplu mama mea a iubit la 15 ani un baiat, si nu crede ca ar fi iubit pe alt cineva mai mult ca pe acel baiat. eci, dragostea nu are varsta.

| cosima11 a răspuns:

Cand esti asa pe la 12-13 ani e "iubire"dinaia copilareasca. apoi in intreaga adolescenta e "iubirea cu nabadai". cand suntem mai maturi deja, ne gasim un suflet pereche cu care ne intemeiem o familie.consider ca abia atunci e iubire adevarata, desavarsita. iubim oricand.de cand ne nastem pana murim, iubim intr-una doar ca in diferite feluri happy

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru cosima11):

Ca bine zici!

| RuxiLysm a răspuns (pentru cosima11):

Nu ii adevarat

| Ferra a răspuns:

Dragostea te loveste cand te astepti mai putin, deci e impropriu sa spui o varsta anume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cind inima iti cere si cind te simti pregatit.Numai bine.

| gabby269 a răspuns:

Din prima secunda de viata, de cand esti mic iti iubesti parintii.cand cresti ai iubirile acelea de`o vara, apoi vin altele mai serioase si tot asa...pana cand te stingi...happy frumoasa intrebarea

| mitzu123 a răspuns:

Sincer nu stiu cred ca de cand te nasti esti capabil/a sa iubesti big grin si bravo ai pus o intrebare inteligenta, la ce gasesti pe aici...

Întrebări similare