Nu exista o anumita varsta a dragostei. Pe parinti si persoane apropiate le iubim toata viata, iar pe o persoana de sex opus nu exista o anumita varsta. Unii pot iubi la 13 ani, altii la 40. Depinde de persoana. De exemplu mama mea a iubit la 15 ani un baiat, si nu crede ca ar fi iubit pe alt cineva mai mult ca pe acel baiat. eci, dragostea nu are varsta.
Cand esti asa pe la 12-13 ani e "iubire"dinaia copilareasca. apoi in intreaga adolescenta e "iubirea cu nabadai". cand suntem mai maturi deja, ne gasim un suflet pereche cu care ne intemeiem o familie.consider ca abia atunci e iubire adevarata, desavarsita. iubim oricand.de cand ne nastem pana murim, iubim intr-una doar ca in diferite feluri
Dragostea te loveste cand te astepti mai putin, deci e impropriu sa spui o varsta anume.
Din prima secunda de viata, de cand esti mic iti iubesti parintii.cand cresti ai iubirile acelea de`o vara, apoi vin altele mai serioase si tot asa...pana cand te stingi... frumoasa intrebarea
Sincer nu stiu cred ca de cand te nasti esti capabil/a sa iubesti si bravo ai pus o intrebare inteligenta, la ce gasesti pe aici...
july00 întreabă: