| Yoanna_4969 a întrebat:

La ce varsta te-ai sarutat prima oara? Cum a fost?

15 răspunsuri:
| George1510 a răspuns:

La 13 ani jumate... a fost fantastic :X:X:X:Xsmugsmugsmugsmug cea mai frumoasa amintire din viata mea big grin

| claudia_7744 a răspuns:

La 12 ani! sincer a fost prea tare.
m-am lasat dusa d val adica.am facut cam ce facea si el si mi-a iesit dp care el a inceput sa strige in gura mare in tot parcu ca stiu sa sarutrolling on the floor)bineinteles ca m-am facut rosie si m-am simtit flatatahee hee

| cristina a răspuns:

Pe la 13 asa parca
a fost foarte frumos

| Kidd ♡ a răspuns:

Buna! La 12hee hee. A fost foarte emotinant, aveam fluturi in stomac si nu prea stiam ce sa factongue Dar pana la urma totul a fost ok.Imi aduc aminte si acum locul love struck si sti cum se spune primul sarut nu se uita niciodata.

| gabrielgypps a răspuns:

Eu la 17 ani, sincer sa fiu a fost o senzatie super.inclusiv am intrat in erectie. atingerea varfului limbi fetei, cu varful limbii mele, era cea erotica parte a sarutului.

| Gabitsza a răspuns:

La 12 ani dar nu mi-a placut...prea multa saliva laughing)...mentionez ca si pentru el eram a 2-a fata cu care se saruta deci a fost ca intre incepatorilaughing

| Tigrilă a răspuns:

14 ani juma sry daca vi se pare tarziu da nu imi statea gandu la sex si masturbare ca toti "labari" din ziua de azi straight face nu sunt invidios pe toti/toate petardele care se saruta french la 11-13 ani. la mine a fost mai special mi-am trait copilaria big grin

| Abcfunny a răspuns:

14 ...nu prea mi-a placut

| roxcrisify a răspuns:

Pai mergeam pe 15 ani si a fooost groasnic as putea spune avand in vedere ca nu-l placeam pe baiat straight face

| `KiddO` a răspuns:

La 13 =p~ pfoaai a fost super happy

| AlexSala a răspuns:

12. destul de ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 13 si imi pare rau... tipul nu merita.
Cum sa fie, a fost ce a fost acum nu mai pot face nimic pentru a schimba asta.
M-am simtit bine din punct de vedere fizic, nu si sentimental.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma fratilor eu la 11-12 ani eram toata ziua afara la fotbal ca sa am timp de prietena si de sarutare si acum am 14 si nu imi e rusine sa o spun inca nu m-am sarutat nu am gasit o prietena inca tot caut dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paai la 14 ani si oleaca.hee hee. dar a fost suuperr:X

| dydu_5262 a răspuns:

La 12 ani day dreaming. A fost foaarte faain! :X. " Primul sarwt nu se uita niciodata ] smug

Întrebări similare