Pai.primul sarut. nici nu prea imi mai aduc aminte bine cred ca pe la 12 nu a fost tocmai perfect a fost si ff scurt .
Iar viata sexuala la 16 ani si 11 luni adica cam 17 si a fost foarte placut.as vrea acum o data la 3 zile sa o fac daca se poate... da nu se poate.trist.
Buna, nu mi-am inceput viata sexuala inca si mi-e foarte bine asa, primul sarut a fost la 13 ani. a fost unul foarte placut, un sarut care mi l-a dat baiatul de care m-am despartit de curand
Nu mi-am inceput viata sexsuala si sun foarte fericita...in schimb primul sarul a fost la 13 ani si a fost super frumos...
Primul sarut "pe bune"......la 15 ani. ... iar viata sexuala inca nu mi-amm inceput-o
Viata sexuala nu mi-am inceput-o, si nu am de gand prea curand, iar primul sarut a fost la 14 ani.nu prea a fost reusit
Viata sexuala...nu mi-a inceput`o inca... dar primul sarut la mine a fost groaznic...era...iarna ...pan` clasa a 7a...cu tipul de care imi placea de jumate d an...prietena mea... i-a zis kmi plc d el...si surprinza... si lui ii placea d mine...si...intr-o seara dp ore...cu rusine...mam apropiat d el... iar el...m-a tras spre el... si m-a sarutat...era groaznic...saliva peste tot...limba lui.in gura mea...beak... a 2a zi... i-am zis ca nu vreau sa fim impreuna...era terifiata)... oriqm... acum nu mai am aceeasi parere k la inceput despre saruturi... datorita pr meu:X:X
peace
Viata sexuala mai are de asteptat :d... iar primul sarut iarna trecuta la 13 ani... a fost groaznic sincer am cosmaruri
Primul sarut la 15ani, cum am intrat la liceu... iar viata sexuala mi-am inceptu-o la 18 ani
Acum 6 luni mi-am inceput viata sexuala
pai la inceput naspa dar dupa
Primul sarut la 12 ani
si la fel a fost si el dar numai ca a fost de la inceput pana la sfr frum:X
Viata sexuala nu mi-am inceput-o si primul sarut nu prea mai tin minte cand....
Pai eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani jum, iar primul sarut pe la 12 ani
Am 15 ani, viata sexuala nu mi-am inceputho inca, iar primul sarut la 12-13 ani! si a fost prea fain
Buna.eu mi-am inceput viata sexuala la varsta de 17 ani, la inceput a fost neplacut, dar dupa ...nu pot sa ma exprim in cuvinte, primul sarut a fost la varsta de 13 ani, avand in vedere ca nu stiam sa sarut m-am lasat condusa de parener, a fost minunat! nu voi uita niciodata acele momente.
Hmm.
A fost acum 3 luni(am 14 ani). el 18.Intr`o seara pe la 8 la el acasa. dupa o relatie de 1 an si 5 luni.eu fiind virgina el cu experineta....Inainte de toate m-a intrebat daca mi`e frica[bine ca m`a intrebat ca nu aveam tupeu sa-i zic eu asa dintr`o data.]. Ma lasat usor pe spate si ma dezbraca in timp ce ne sarutam si ne mangaiam... A stat el deasupra si a intrat incetisor si cu grija si ne sarutam intruna.:X:XSe oprea cand auzea un"au" sau nu "ahh"mai zgomotos(mai tare). nu m`a durut atat de rau si a fost de neuitat.suntem si acum impreuna si ne iubim MAXIM.:X:X:X.
PS. a fost si primul meu prieten.:X
Primul sarut.hmm.a fost interesant.
Am 17 si 4 luni si inca sunt virgina. Primul sarut l-am avut la 14 ani, primul sarut normal la 15 si primul sarut cu limba cind am imlinit 16.