Nu te gandeai bine,crede-ma!
Stii cate fete s-au gandit asa si s-au trezit femei si mame din intamplare?
Ai idee ce se poate intampla cu bietul tau organism,incepand sexul la o varsta atat de mica? Nu tii la tine deloc,nu te iubesti?
Stii ce e cancerul de col uterin,fibromul,ranile pe colul uterin,sterilitatea,avortul?
Stii cat de sensibila e o femeie,in general? Si vorbesc de una care a facut totul la timpul lui! Da-ti seama ca risti foarte mult,poti sa te imbolnavesti,poti ajunge la avorturi,poti sa nu mai poti avea copii niciodata.
Si toate astea,pentru ce? Pentru ca nu poti sa mai astepti?
Organismul tau acum e ca un fruct necopt, un mar verde, poftim.Lasa-l sa se coaca! O fi el frumos si-ti vine sa-l mananci, dar daca-l rupi si-l gusti, vei descoperi ca e acru.Nu-i pacat? Zau,lasa-l sa se coaca!
Am incercat,in cel mai simplist mod,sa te lamuresc ca ai de gand sa faci o greseala.
Alegerea, insa, e toata a ta.
Sa ai grija de tine!
Ceea ce vrei sa faci, este alegerea ta. Insa iti spun ca este ceva gresit! Este prea devreme pentru a-ti incepe viata sexuala. Iti va parea rau mai tarziu. La 15 ani, inca esti copil. Ar trebui sa te bucuri de copilarie, cat inca o ai, nu sa te gandesti sa-ti incepi viata sexuala. Ti-am spus, si ma repet, este doar treaba ta ce faci, dar ar fi bine sa te gandesti la consecinte si la ceea ce vei gandi despre asta pe viitor.
Sfatul oricui este s-o faci cand esti pregatit! Nu-mi amintesc sa fi auzit vreun medic zicandu-mi s-o fac la 17 jumate`. Cand vei fi suficient de matur si sigur ca esti pregatit. Daca esti acum, fa-o! Deciziile astea trebuie luate de tine.Eu m-am simtit pregatita la 18.Defapt eram de pe la 16 dar abia la 18 am gasit persoana care a meritat atentia mea si lucrul asta din partea mea! Bafta! Iti doresc cat mai multe orgasme
Daca esti pregatit/a si crezi ca merita cel/cea cu care vei face pasul acesta e ok totusi ai putea sa mai astepti. Sa nu o faci doar din cauza ca esti curios/curioasa, sau pentru ca multi din anturajul tau au facut-o deja. Gandeste-te ft bine daca vrei sa iti pierzi virginitatea acum ca pe viitor sa nu ai un gust amar cand te vei gandi la ceea ce ai facut in schimb daca esti in o relatie cu cineva si aveti o perioada cat de cat ceea ce la 15 ani nu cred ca se pune problema de relatii serioase de durata de 2-3 ani pentru ca de la 12 13 ani nu se pune problema sa simtiti atractie fizica sau sa puneti sentimente mai degraba un joc precum mama tata infine. 15 ani clasa a 8a a9a, ce iti pot spune sunt multi care si-au pierdut virginitatea la varste mai mici ca tine sau care sunt inca virgini si sunt majori. Vei gasi multe raspunsuri cum ca multi s-au dezvirginat de la varste fragede 13-16 ani. IDeea sta fellul urmator : U iei de aici niste exemple ale unora. Eu m-am la.12 eu m-am la 14, 18 Si nu uita fa-o protejat, si documenteaza ce implica sa fi dezvirginat/a. Ai grija de tine. sanatatea e mai de pret decat orice.
Nu te lua dupa ei, fa ce simti. Daca crezi ca iti ia foc, eu zic sa nu mai astepti
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Dupa parerea medicilor inceperea vietii sexuale ar fi pe la 17 ani si jumatate.La 15 ani e prea devreme
Nu te lua dupa astia daca vrei sa faci sex fa sex numai foloseste protectie daca nu vrei un copil sau mai rau HAVE FUN!
Daca esti baiat da.nu-i nicio problema dar daca esti fata te sfatuiesc sa mai astepti macar 1 an...pot aparea complicatii funda.eu mi-am inceputo la 16 ani si am 19
Pai acum aproape toate fetele o fac la varsta asta si nu li se intampla nimic in mod adevarat ar trebui sa te gandesti si la consecinte dar intr-adevar ai tot timpul parerea mea e ca ar trebui sa astepti macar pana la 16 ani atunci ar fi mai ok. dar tu decizi daca simti ca esti pregatita din toate punctele de vedere atunci succes! o singura problema sa nu te lasi influentata de iubitul tau care ma gandesc ca este mai mare si isi doreste acest lucru extrem de mult daca nu accepta situatia de a te astepta pana simti tu nevoia atunci nu e el alesul. hai pa
Ramoniqtzz întreabă:
anonim_4396 întreabă: