anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta v-ati inceput viata sexuala? >: P.S : de curiozitate:p

31 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Din curiozitate la ce ti-ar folosi?

| Ailen a răspuns (pentru fabiola):

Nu stiu dupa ce te-ai bagat aici happy Daca nu iti convine intrebarea.

| fabiola a răspuns (pentru Ailen):

Asa cum tu ai dreptul sa intrebi, eu am dreptul sa-ti raspund! Apreciez intrebarile din al caror raspuns invata si cel care o pune si cel care citeste pe aici! Ori, in cazul tau...

| Criiistinutsa a răspuns:

Am 15 si inca nu mi-am inceput-o.
Mai astept:p.
Tu?

| Ailen a răspuns (pentru Criiistinutsa):

Si eu am 15 big grin Si nu am de gand sa mi-o incep inca happy

| eurynomus a răspuns:

14 si jumate

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| SaveTheNature a răspuns:

In general baietii ca sa para cool spun ca si-au inceput viata sexuala pe la 13 14 ani. Si fetele ca sa nu arata ca sunt panarame spun ca si-au inceput viata sexuala la 18 19. Dar de obicei sa zic asa- fetele isi incep viata sexuala pe la 16 17 ani (unele mai dornice de la 14 15 -dar alea sunt cazuri izolate), iar baietii pe la 18 19 ani. Parerea mea.

| ROB3RT89 a răspuns:

Pe la 14-15 ani, nici nu mai tin minte exact...Conteaza asa mult? Fiecare isi incepe viata sexuala la momnetul potrivit, dar pustoaicele astea de 14-15 chiar exagereaza si isi fac rau singure! Ele cred ca e "cool" si la modahappy

| Tmcn a răspuns (pentru ROB3RT89):

Te contrazici singur, le blamezi pe puştoaice, cand tu insuţi ţi-ai început viaţa sexuala la aceeaşi vârstă. Eşti penal.

| Analytical a răspuns (pentru ROB3RT89):

14-15. pustoaicele? dar tu nu erai un pusti? rolling eyes

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Tmcn):

Dar te-ai intrebat ce varsta avea tipa cu care am inceput? Bine inteles ca nu.Prietene,mai gandeste-te inainte sa vorbesti.Si da, le blamez pentru ca unele chiar exagereaza.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Analytical):

Ce treaba are una cu alta? Cum i-am spus si user-uli @tmcn, tipa era mult mai mare ca mine! E difernta mare intre cum vezi viata la 14-15 ani si cum o vezi dupa 20, terbilismul adolescentei isi spune cuvantu, asta sa intelegi tu mai bine!

| anonim_4396 explică (pentru Tmcn):

Subscriu happy

"Prietene ", nu contează că eşti băiat sau fată, tot dovadă de teribilism e. Ce contează câţi ani avea fata? Eu la vârsta ta mă refeream. Cum exagerează ele, ai exagerat şi tu, nu eşti cu nimic mai presus decât dânsele.

Prietene,conteaza! Una e cum vezi viata la 15 ani, alta e cum o vezi dupa 20! Deja lungim vorba, mai bine taci!

Te faci de râs singur.

Sunt covins, din acest motiv iti si raspundlaughingCat despre tine...Amin!

Omule, tu cred că ai ceva probleme, nu înţelegi nici despre ce e vorba, devine dubios gradul tău de inteligenţă, dacă există.

Hai ca deja incepi sa faci chat pe aici.In primul rand tu te-ai bagat in seama aiurea perecum musca in posteriorul calului! Ce am vrut sa-ti zic tie poate sa perceapa si un copil de 6 ani! Deci iti mai repet odata...Una e ca baiat una e ca fata, asta unu la mana.2.Asta s-a intamplat acum 7 ani, deci alftel vezi viata de la o varsta cand trece terbilismul adolescentei! Tu mai bine lasa-te de filosofi ieftine ca devi penibil rau!

Ahaha. Dacă eşti băiat nu eşti teribilist că ţi-ai început viaţa sexuală la 15 ani. Halal judecată. Mai pune mâna pe carte că eşti analfabet. Mai bine să devin penibil decât să fiu deja.

Vezi ce pueril si penibil esti? Nici acum n-ai inteles ce am vrut sa spun! Ai mai mult de 14 ani? Daca ai, crede-ma ca e grav, chiar ai probleme si esti dominat de anumite frustrari. Unde ai vazut tu cuvantul "Ahaha" in limba romana? Pritenas pune tu mana pe carte mai bine, vorbim dupa ce iti termini studile.Esti genu ala de om care nu stie decat sa comenteze si sa caute acuze la adresa altor persone, genu ala de om care imi provoca greata! Asta e ultima data cand iti raspund, vad ca n-am cu cine, cered ca ti capu ala pe umeri numai sa nu te ploua in gat!

| Azµre a răspuns:

16 Ani, aproape de 17 Ani... Atunci am avut prima experiență sexuală cu o fată de 21 de ani. Apoi au urmat multe altele nu cred ca le pot enumera că nici eu numai știu, pot spune că am avut până acum 3 ani numai prietene mai mari ca mine cu un an doi chiar și cinci ani. Acum am o relație de trei ani în care mă bucur din plin de sex.
PS: Nu am oferit și nu am acceptat să primesc oral până acum trei ani când m-am decis să am o relație de lungă durat, și nu am făcut vreodată sex fără prezervativ! De 3 ani încoace le fac pe toate. Am 24 de ani.

| dreamgirl94 a răspuns:

18big grin.a fost super

| Danutul22 a răspuns:

19 ani cu aprobare de la tata inca...pnm ce vremuri erau.

| Schwarzz a răspuns:

Pai...pe la 13.cool

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare