| Costiiina a întrebat:

La ce varsta v-ati inceput viata sexuala? Regreti pentru ca a-ti facut`o prea repede sau regreti cu cine a-ti facut`o?

Răspuns Câştigător
| Doicu2q a răspuns:

Eu am 16 ani si regret cu cine am facut-o prima oara si regret ca am facut-o. uite acum am o relatie de aproape 2 ani si imi pare rau ca nu a fost el primul din viata mea. ai grija nu o face cu primul baiat care iti iese in cale fa-o si tu dupa 17 ani si cu un baiat care te iubeste si daca te iubeste sa te astepte pana esti pregatita daca nu te asteapta inseamna ca vrea doar. uite pe mine prietenul meu actual m-a asteptat pana cand am zis eu ca sunt pregatita asa si trebuie. ai vrija sa nu cazi in plasele baietilor. te pupilici

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La 19 ani si nu regret dar nici nu o sa mai mentin relatii in viitor pentru ca nu-mi place. Prefer linistea din casa si imi organizez timpul cum doresc chiar daca voi suferi nu conteaza.

| Đϋffγ a răspuns:

Eu regret ca am facut`o prea devreme straight face(15 ani)

| nBlade a răspuns:

La 11.Si nu regret.Ea avea 14 ani.o tin minte si acum. diferenta intre un baiat si o fata este ca baiatul inevitabil se simte bine. Isa fetele raman cu anumite amintiri neplacute.

| nBlade a răspuns:

Eram colegi de antrenament. oricum si ea si eu eratam mult mai mari decat varsta pe care o aveam de fapt.Eu aveam 1, 75 m si 80 de kg. aveam deja 7 ani de sport.si ea avea cupa C la sutien.

| papusikk a răspuns:

Eu l 14 ani jumate...nu regret deoarece sunt cu acel baiat si acum avem 4 ani de relatie... dar totusi consider ca a fost cam devreme da asta e nu poti da timpul inapoi.

| Seniorita17 a răspuns:

14 jumate...nu regret.si nu o sa regret niciodata.o sa-l tin minte toata viata pe primul, l`am iubit il iubesc si il voi iubii mereu desi suntem desp de 3 ani

| nini44999 a răspuns:

Eu nu am doar 15 ani.Chiar daca colegi de ai mei au facut si mi-au povestit ca le-au placut si chiar ca dupa asta s-au despartit au zisca placerea e fenomenala si au 15 16 ani. FUNDA big grin

| jilya a răspuns:

Viata sexuala nu are varsta o incepi atunci cand esti pregatita psihica s fizica s sa se merite cu cine o incepi...

| bombonel31 a răspuns:

Eu am 14 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala, dar mi-as dori sa mi-o incep cat mai curand.tongue

| fetitsaanonima a răspuns:

Depinde,eu la 15 ani si nu regret defel pentru ca a fost primul baiat pentru care am simtit ceva foarte frumos, aveam fluturici in stomac cand il vedeam si o placere imensa cand eram cu el.din aceasta cauza am hotarat sa o fac.Mi-a promis ca atunci cand o voi face va fi ceva special si ceva ce cu sigurantsa nu voi regreta si nu voi uita.asa a si fost+ ca nu ma dorut defell;happy nici nu am simtsittongue.asta s-a intamplat acum cateva saptamana`.Si inca suntem impreuna si sper ca va tine relatia.Eu zic ca nu o sa regret ca m-a facut-o la varsta asta deoarece poate mai tarziu dadeam peste un baiat care nu ma merita si sufeream.Totul merge pe incredere.:p Pupici.

Întrebări similare