anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta v-ati inceput viata sexuala? Sau la ce varsta vi se pare normal sa o incepi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Varsta minima e 17 ani.
Dar viata sexuala o incepi cand te simti pregatita, cand ai incredere in partener, el te respecta, te iubeste si nu te va parasi dupa.happy In plus, trebuie sa fii pregatita din toate punctele de vedere, pentru a nu regreta acest pas mai tarziuhappy.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Minimum e de 17. Insa pentru mine cred ca ar fi de la 20 in sus.

| varcolaccc a răspuns:

Dupa 17 încolo. Eu inca nu imi doresc asa ceva happy. Cel mai bine singur

| unknøwn a răspuns (pentru varcolaccc):

E ca şi cum un om n-ar fi experimentat niciodată, nici-un alt sentiment decât tristeţea, şi un nene îi spune "ai putea încerca să fii fericit, e mişto" şi el spune : "Nu îmi doresc, cel mai bine e trist."
De unde ştii cum e cel mai bine dacă n-ai încercat?!

| varcolaccc a răspuns (pentru unknøwn):

Nu am inteles nimic happy

| BlitzLikeXd a răspuns:

17 minim este de obicei si sa fii pregatita si sa incepi viata sexuala si sa fii din punct de vedere neprotejata exista riscuri de ai ramane insarcinata happy

| Barbiiiedoll a răspuns:

Eu la 14 ani
Normal ar fi cam pe la 20.
Dar daca vrei s-o faci nu te opreste nimeni happy

| NoisyDream a răspuns:

Am inceput la 15 ani dar cred ca mai bine mai asteptam si eu un an sau doi normal e pe la 16-17 ani dar nu e problema nici mai devreme daca te simti pregatit/a big grin

| Scarabeul a răspuns:

Atata timp cat te intelegi cu iubitu daca esti fata, aveti incredere in voi si nu te paraseste dupa ce faceti se3x nu cred ca exista nimeni sa va impiedice