Eu am început la 4 ani dar deja mă masturbam de 2 iar partenera mea era bunica unui prieten de-al meu.
E suficient de tare să primesc funda?
In primul rand voi copii din ziua de azi nu stiti sa va traiti copilaria! Va intereseaza dor viata sexuala! bai aveti timp pentru asa ceva!
esti sigura ca sunt copil
parerea mea este sa nu judeci gresit si daca am pus aceasta intrebare raspunzi ceea ce se cuvine nu imi dai raspuns la ce tampenii gandesti tu :*
Tampenii? De fapt, chiar are dreptate. Daca pentru tine centrul Universului este sexul (si nu ma lua cu idiotenii cum ar fi dragostea), asta e partea a doua!
Draga mea daca nu doresti sa raspunzi la intrebare nu raspunzi
Si chiar es o idiotenie dragostea tu chiar crezi ca prietenul tau nu te inseala sau nu te-a inselat niciodata te inseli amarnic imi pare rau pentru voi cele care inca mai credeti in dragoste
Si sunteti penibile ce intrebare am pus eu si ce ati raspuns voi
Daca vrei sa inteleg ce ai scris acolo, intai trebuie sa folosesti semne de punctuatie. In al doilea rand, cand postezi o intrebare, iti asumi responsabilitatea. Ai comentat ceva mai sus, eu ti-am raspuns. Simple as that. In plus, sunt libera sa-mi exprim ideile. Nu e treaba ta daca ma insel "amarnic" sau nu in legatura cu dragostea.
Trebuie sa remarc modul unic de exprimare. Si da, am raspuns sincer. Vreo problema?
Doamne, dar tu esti incredibil de frustrata! Vezi ca te poti descarca folosind un sac de box sau facand terapie. Daca tu ai patit-o nu inseamna ca toti o sa o pateasca si oricum nu e nevoie sa imprasti cu venin!
Heyyy inteleg ce e dragostea si ce e sexu' bai esti impreuna cu cineva ex ai nu stiu cati ani in fine...sexu' e sex dragoste e dragoste..Si stiu bine la ce ma refer este o diferenta mare intre dragoste si sex crede-ma
Hai basti de aici cu conceptiile tale de panpalau
Mai asta cu sexul si eu sunt de la oras nu te mai infuria ca un taur prost tu-te dracu cu sexu' tau si futete pana ametesti
Da asa e mai....vad aici pe TPU niste intrebari care ma lasa cu gura cascata frate! ex:pai am 17 ani si as vrea sa imi incep viata sexuala...mai dava dracului de obsedati stiu ca va trebuie dar frate incetati cu sexu' asta
La 14 ani=) stiu ca nu este o varsta prea... sa imi incep viata sexuala dar nah
anonim_4396 întreabă:
teodora_3281 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: