Eu una fac 17 ani in 2 luni si inca nu mi-am inceput viata sexuala.Intotdeuna voi recomanda varsta de 18 ani ca o varsta buna pentru a-ti incepe viata sexuala De ce?
La 18 ani mi se pare ca esti undeva intre adolescenta si maturitate...Nu esti nici prea mare nici prea mic si gandirea ta s-a dezvoltat destul cat sa realizezi ce vrei intr-o persoana ce nu.
Too soon=too bad! De obicei se spune ca o fata/baiat care nu si-a inceput viata sexuala are ceva in plus fata de ceilalti.Normal ca unii ar spune ca este contrariul, adica persoana care a facut sex are experienta sexuala deci este un + dar nu intotdeuna!
Dar intotdeuna depinde si de circumstante!
Daca ai 17 ani de exemplu...si tu si prietenul/prietena simtiti ca sunteti siguri, pregatiti si cel mai importantt, informati, nu intleg de ce nu ati face-o!
Asta e raspunsul meu
xoxo Vanilla
Eu mi-am inceput-o la 23 de ani, putin cam tarziu. dar nu am gasit persoana potrivita, mult succes:*
La 16 ani mi-am inceput viata sexuala, ca baiat poti sa o incepi oricand insa ca fata e bine dupa 17-18ani, pentru a evita o multime de boli ce apar in timp.
AlexEjmecheru întreabă: