| LiveTheMoments a întrebat:

La ce varsta v-ati început viata sexula sau daca ati inceput-o deja, la ce varsta?

Răspuns Câştigător
| Alexia_Katy_1999 a răspuns:

In momentul acesta chiar nu conteaza cand am jnceput noi viata sexuală unii la 12 altii dupa căsătorie asta nu trebuie sa schimbe parea ta
Cind te vei simti pregatit/a atît fizic cit si moral, cand vei fi gata sa-ti asumi aceasta responsabilitate "dai bataie " dar nu trebuie sa neglijezi acest fapt " cu cit mai devreme dai startul acestui tip de viata cu atit vei regreta mai mult dupa aceasta "
Baftă! Si nu uita de fundita :3

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Viata sexuala ar trebui sa ti-o incepi la dupa ce termini liecul, cand esti destul de mare sa intelegi ca, fiecare decizie a ta vine cu o raspundere masiva si poate sa-ti schimbe viata fericita intr-una nefericita, peste noapte.

| corbulalbrosu a răspuns:

Imediat dupa debutul adolescentei. happy

| corbulalbrosu a răspuns:

S-a reincarnat IMBECILITATEA intruchipata. rolling on the floorrolling on the floor

| Odysea a răspuns:

Inca nu am inceput-o happy

Răspuns utilizator avertizat
| Daniel7799 a răspuns:

Te poti askunde dar nu te poti askunde.

| Dramione69 a răspuns:

Eu as face dupa ce ma casatoresc

| Berty_Vatajelu_1990 a răspuns:

Am mai raspuns la asemenea intrebari, daca doresti sa-ti incepi viata sexuala nu trebuie sa incepi cand am inceput noi.

| TomaCatalinIubesteVacaDePeIslaz a răspuns:

11 jumate... a fost greu... pentru ca am inceput-o cu tata dar pana acum m-am mai obisnuit

| Crisssivlad516 a răspuns:

Chiar nu conteaza la ce vârsta am inceput noi viata sexuală. Daca te simti pregătită sa faci asta esti liberă si ai tot dreptul sa începi.