La 16. M-am indragostit de un baiat pentru modul in care-mi vorbea,era ambitios,arata si bine Si nu,nu mai tin la el,dar cand ma gandesc la el sunt foarte trista pentru ca nu-mi vine sa cred ca era o vreme in care ma inmuiam toata cand il vedeam si eram hipnotizata cand ma uitam in ochii lui.Iar acum cand il vad, mi-e atat de indiferent, o persoana straina.Imi pare rau ca prima dragoste nu e vesnica,eram copil,atat de pura era dragostea! Fara gelozie, bani, care e mai bine imbracat.masini... Era din suflet!
La 15 ani, relatia a durat 3 ani, cum se spune a fost prima dragoste.Au trecut vreo 4 ani de cand ne-am despartit si nu cred sa mai tin, dar ma gandesc la el inca si destul de mult
La 11 ani...si acum admir acea persoana(nu au trecut decat peste 10 ani de atunci). Prima dragoste nu se uita niciodata.
La 13 ani anul trecut. Nu.NU mai tin la ea pentru ca am gasit pe cineva mult mai special. Dar da...am tinut enorm la acel baiat.
La 11. as vrea sa cred ca nu mai tin la el. dar amintirea lui a ramas intr-un colt de suflet.
La 14 ani...acu' cateva luni, si nu, nu mai tin la acea persoana.Am fost doar intragostita d el,nu am avut o relatie, si asa indragostita cum eram, realizam ca e un idiot.Il urasc din adancul sufletului
La 11 ani.
Da, inca mai tin la acea persoana.
Cum a zis si tabittha, prima dragoste nu se uita niciodata.
Pai la 3 anidar acum nu mai tin la acea fata acum iubesc o persoana o fata incredibila nemaipomenit de frumoasa la care tin enormm de mult o cheama gabriela te iubeeeeeeeeeeeeesc sufletel :X:X:X:X
La 10 ani
cum sa nu o mai tin minte, era cea mai buna la invatatura fata din scoala. Si foarte frumoasa
La 6 ani si acum mai simt ceva pentru acea fata dar a plecat in Germania:X:X:X:X
anonim_4396 întreabă:
dyanna_7195 întreabă: