anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta v-ati sarutat prima oara si cum a fost?
Dau funda pentru cel mai bun raspunsbig grin!

Răspuns Câştigător
| BoObLe a răspuns:

La 12 ani:X
frumoshappy

12 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Primul meu sarut.hee hee.La 14 ani.in fata unei chestii,nu am mai fost de mult prin zona aia si nu stiu ce e de fapt.laughing.Pai a fost pe neasteptate chiar daca ma asteptam cam in ziua aia sa se intample nu ma asteptam sa fie chiar atunci.La inceput am avut emotsii adica inainte de acel moment,dar dupa ce m-am intalnit cu tipu' cu care eram nu mai aveam nici un stres.Si nici atunci cand m-am sarutat nu mai aveam nici o problema.Plus de asta exact in seara aia tipu' cu care eram i-a spus prietenului meu cel mai bun,care prin coincidentsa era si prietenul meu cel mai bun laughing [i-am cunoscut in acelasi timp si ne-am intseles bine],ca dintre toate fetele cu care a fost [si aici vine bomba,chestie neasteptata] eu l-am sarutat cel mai bine.rolling on the floor

| Crisu a răspuns:

La 8 ani cand nici nu stii ce e aia, e cam greu sa-l consideri sarut. tongue
nu iti face griji pentru asta, cand o sa te saruti prima data -cu o fata totusi, o sa vezi ca e diferit fata de atunci cand aveai 8 ani. tongue

| doinitza12 a răspuns:

Poate nu o sa ma crezi dar prima oara a fost cind aveam 10 ani cu cel mai bun prieten al meu, in joaca am vrut sa vedem cum e sa te saruti.si iata a ramas o amintire pe viata

| Flory_9244 a răspuns:

Era vara si jucam sticluta afara pe strada. aveam vreo 11 ani big grin

| Polomitreaci a răspuns:

Eu am avut cel mai urat sarut posibil la varsta de 8 ani cu cel mai bun prieten(am vrut sa vedem cum e).
P. S:si eu si el eram baieti si am facut asta din joaca, iar acum am 12 ani si tot nu am uitat.Eu o sa consider ca primul sarut o sa il am cu o fata pe care o iubesc(inca nu s-a intamplat).crying

| Polomitreaci a răspuns:

Crisu si normal ca o sa ma sarut cu o fata (un sarut lung si dulce). Sarutul cu cel mai bun prieten al meu( sa vedem cum este) a fost scurt si amar.
P. S:scuze ca am scris "Primul sarut o sa il am cu cineva pe care il iubesc(inca nu s-a intamplat)" ma refeream la o fata chiar daca am folosit "il" am dat un edit si gatatongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 7-8 ani cu cel mai bun prieten pe mijlocu` strazii.rolling on the floor))))))). ai l 14 ani cu iubitul meu, care a fost lung.cam juma de ora=p~

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io la 3 ani.cand am fost la gradinita statem langa o fata. a fost o experienta tareeeeee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primu meu sarut a fost la varsta de 12 ani(frantuzesc). a fost super sa sarut pers iubita, acum neam desp:-plove struck

| maria3111 a răspuns:

Pai...la 11 ani...

| Rob3rta_8176 a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 13 ani. A fost cu persoana pe care o iubesc cel mai mult.am fost coplesita de emotii a fost super sa traiesti un astfel de sentiment :X:X:X

| jaga a răspuns:

11 si jumate dar nu a fost lung

Întrebări similare