Mie mi se pare destul de bine 16, 17, chiar 18 ani.
pentru ca atunci fetele sunt mai „cu capul pe umeri",se pot documenta foarte bine inainte de actul sexual,nu dupa aceea sa fie ingrozite ca raman insarcinate sau au nu stiu ce boli,etc.
+ ca este o probabilitate mai mare sa aiba unele probleme (ingrasare,etc.)din cauza anticonceptionalelor, fetele mai tinere, pentru ca la 13 ani corpul se formeaza, pe cand la 17-18 nu prea se mai dezvolta...
eh, oricum se pare ca din ce in ce mai multe fete isi incep viata sexuala pe la 13 ani...
Cand se simt amandoi pregatiti normal cel mai important fata.
De preferat de la 17 in sus (parerea mea)
In primul rand trebuie sa fi pregatita emotional si psihic! Trebuie sa fi sigura daca baiatul cu care vrei sa intretii relatii sexuale este serios, adica nu te va parasii imediat dupa actul sexual(tipic masculin) si sa stii u ca este potrivit
Cred ca asta depinde cat de repede te maturizezi, restul vine de la sine, trebui doar sa gasesti persoana potrivita, oricum dupa 15 ani
Cand te simti pregatit/a, preferabil 16-18 dar nu inainte. Prima data maturitate fizica si psihica.
Depinde de cand te simti tu pregatit/a...nu este o anumita varstacand tu vrei, atunci o faci! be careful!
AlexaEly97 întreabă:
Anya_1437 întreabă:
122324354453465 întreabă:
ana_7191 întreabă: