Pentru o fata e cel mai sanatos sa'si inceapa viata la 17 ani jumatate, altfel riscul este foarte mare sa suferi leziuni precanceroase si apoi sa ajungi la cancer de col uterin. Dupa ce faci sex, mergi la ginecolog, si apoi din 6 in 6 luni pentru control-uri. Trebuie sa-ti asumi o responsabilitate, pentru ca nici o metoda de contraceptie nu este 100% sigura, deci trebuie sa te gandesti si la un eventual copil. Prezervativul folosit corect (ca in instructiuni) are o protectie foarte mare (am inteles ceva gen 99, 8%).
Nu exista o varsta standard- o faci cand simti ca esti pregatita
Dar nici la 13-14 ani sau la 20 -23 de ani
E ok la pe la 17 ani
Daca ziceam 30 de ani nu-mi dadeati stupid?! FRATE... e doar e parerea mea... o faci cand vrei nu ca am zis eu 17 ani sau ca a zis @dan 22 de ani.
Cand aveam 14 ani, ziceam ca la 16, cand am facut 16 am zis ca la 18... si cred ca asta e cea mai potrivita varsta, de la 18 in sus. eu cand am inceput stiam la ce riscuri ma supun, stiam cum sa ma protejez, si cred ca trebuie s-a cam stii ce-i cu tine pe lumea asta ca sa te apuci de "prostioare" fara consecinte care ti-ar putea strica viata
Pey eu zic ca, 17 ani mi se pare cel mai potrivit.
Eu de la 16 ani jumatate nu mai sunt, deci aproape de varsta. Nu regret pentru ca o data si o data tot trebuia sa o fac :p
Rareș1234567 întreabă:
ADY_5784 întreabă:
Mutubal întreabă: