| ankutzyq a întrebat:

La ce virsta ati inceput relatiile sexuale? _cum a fost?

Răspuns Câştigător
| Al3xandru87 a răspuns:

Multa lume iti va spune varste diferite happy si fiecare iti vor spune cum a fost. Dar vreau sa iti dau un sfat daca mai esti virgina nu lua in calcul varstele alese de ei elehappy poate doar cum a fost experienta sa intelegi cam cum e happy Eu unul la 18 ani big grin jumate happy... tongue acum 5 ani intr-un camin studentesc happy cum a fost, cum sa iti explic ceva de genu nu te mai gandesti ce e in preajma ta happy dar daca o faci cu cineva la care ti, iti va placea mai mult si sentimentele vor fi mai diferite, daca vei vrea doar sa fi dezvirginata si sa o faci cu cineva doar cu gandu hai sa ma dezvirginezhappy vei sta cu teama happy la inceput pentru ca te vei gandi oare cum ma v-a lua tipul. Iubitul alaturi va incerca sa te faca sa te simti iubita protejata si sa te faca sa vezi, sa simti ca i pasa de tine sa nu te doara. Varsta nu iti dau ca exemplu cand ar trebui sa... asta depinde de u si nu asculta de nimeni. DACa totusi ai facut-o si vrei sa vezi ce au simtit altii. sa stii ca fiecare traieste cu totul altceva alaturi de cel / cea cu care a facut-o. DAca ai facut sau vei face vei observa sau ai obs. ca e total diferit cand faci cu alt partener.:* kiss Si think twice inainte de a face orice si nu ma refer doar la sex:*

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Prima relatie adevarata cu sexul meu a fost pe la 12-13 ani.

| CaritaDeAngel a răspuns:

La 18 ani. cu actualul prieten, cu care m`am si logodit!winking
Cum sa fie. ceva unic. multe fete spun ca prima data a fost groaznic,, daca iubirea e reciproca si se gandeste si la tine nu numai la placerea lui. o sa fie minunat!
Ai grija. Cand faci pasul asta, sa-l faci din dragoste! Te pup, nuami bine!

| emima a răspuns:

18 ani jumate

| dulcenina_3159 a răspuns:

Pana acum nu a fost dar... nu ma grabesc love struck

| JoRjEEEEE a răspuns:

La 15 ani jumatate,prima data a fost nasol ca pritena mea era virgina, dar dupa e o senzatie de neuitat si de neconfundat, sfatul meu este sa nu te grabesti o sa ai timp in viata si de sex, mai mult decat iti dai seama, important e sa te iubeasca si sa-l iubesti pe cel care l-ai ales sa fie primul.

Întrebări similare