Unele dintre voi au o problema cu acel " nu o incep [prea] drevreme pentru ca ma considera toti curva ". Raspuns : curva e o dama de companie care face sex pentru o anumita suma sau ceva la schimb, placerea ei nu conteaza. Voi luati bani cand va ****ti sau va ****ti pentru ca va place? intrebare sincera
alta chestie fara raspuns
de ce nu aveti de gand sa va incepeti viata sexuala? si de ce dati altora termen?
Omu isi incepe viata sexuala cand are prima ocazie, daca nu vrea nu vrea, o asteapta pe a doua, apoi pe a 3-a si tot asa
nu-i un termen acel 16 ani. ai implinit 16 ani trageti-o cu primul bosketar.
unii aveti niste idei.
A 14 si nu am inceput. o si nu am de gand sa o incep prea curand.totusi e indicat ca de la 16 ani in sus sa o incepi.
Critical:stiu asta, dar nu o sa o faci la 12 ani nu? ziceam ca chiar daca te simti pregatita, indicat este de la 16 ani, ca sa nu. tsi dereglezi organismul total.
La 5 ani impreuna cu kolegu de gradinita in dulapiorul unde ne punem papuceii
Ba virginelor de ce raspundeti aici? Daca nu ati inceput-o nu trebuie sa dati nici un raspuns la intrebarea asta, sau va place sa va bagati in seama?
La 13 ani adica fix la petrecerea de ziua mea a fost super belea:X:X te sfatuiesc sa te grabesti ca sa experimentezi o asemenea placere minunata.
16 si nu am de gand sa o incept nu vreau ca mai tarziu sa fiu comparata cu o"centurista"
anonim_4396 întreabă:
sexmydefice întreabă: