Buna Nick! Sunt de parere ca viata sexuala ti-o poti incepe atunci cand esti pregatit si crezi ca esti indeajuns de responsabil incat sa iti asumi responsabilitatea(faptului in sine, o posibila sarcina, pierderea virginitatii). Bineinteles ca nici prea devreme nu este bine deoarece corpul poate ca nu este suficient de dezvoltat si poate suferi anumite modificari.Numai bine!
Cred ca ai vrut sa zici viata sexuala! Parerea mea e ca la fete la 18ani sau cand simte din dragoste, iar la baieti la 16ani, sa experimenteze
Parerea mea este ca atunci cand gasesti persoana potrivita si care sti tu 100% sigur/a ca merita si nu te va dezamagi:-);-)
La fete ar fi ok pe la 17-18 ani dar din pacate foarte multe fete isi incep viata sexuala foarte devreme si cu baieti total nepotriviti, la baieti 16-17ani ar fi ok atata timp cat simti ca iti doresti tu lucrul asta nu prieteni care de obicei au o influenta destul de mare si de multe ori luam decizi doar pentru a parea cool in fata prietenilor ceea ce e total gresit.
Buna sunt an0nimu! Sunt de parere ca viata sexuala ti-o poti incepe atunci cand esti pregatit si crezi ca esti indeajuns de responsabil incat sa iti asumi responsabilitatea(faptului in sine, o posibila sarcina, pierderea virginitatii). Bineinteles ca nici prea devreme nu este bine deoarece corpul poate ca nu este suficient de dezvoltat si poate suferi anumite modificari.Numai bine!
sweettyyyy întreabă:
OneLa16 întreabă:
hurts întreabă:
sexmydefice întreabă: