Ar trebui sa fie undeva dupa 18 ani ca organismul sa aiba timp sa ajunga la maturitate.Nu sunt de acord cu inceperea vietii sexuale de pe la 13-14. Exista anumite riscuri si exista si foarte multe responsabilitati.Si mai trebuie sa fii si pregatita.
In primul rand, este nevoie de protectie, pentru nu a avea probleme.Si in al doilea rand o persoana pe care sa o iubesti si care sa te iubeasca.Este un pas important pentru o fata si prima data nu se uita nicidecum.Atentie mare la asta, nu este o joaca, cum pare la prima vedere
Eu zic ca atunci cand te simti tu foarte pregatita si iubesti persoara potrivita, hai c-am dat-o in rime. Cand esti tu pregatita si iubesti pe cineva foarte mult si stii ca te respecta si tine la tine si te iubeste.
Bafta
Pa, Pa.
Din punct de vedere medical, pentru fete minim 17 ani si jumatate, preferabil 18, pentru baieti minim 16 ani si jumatate, preferabil, de asemenea, 18.
Gandeste-te mai mult la implicatiile morale si sociale(esti pregatita sa devii mama?)Solomon spunea:"orice lucru isi are vremea lui..."Chestii de ganul "cand te simti tu pregatita; cand gasesti persoana potrivita etc."sunt prostii.Nu te arunca oribeste inainte, chiar daca gasesti persoana potrivita.
Cand te simti pregatita si iubesti o persoana cu adevarat...eu zic ca viata sexuala ar trebui inceputa pe la 17-18 ani.
Cand esti responsabila de faptele tale, cand nu depinzi financiar de altii, cand iti asumi faptele, si nu in ultimul rand, cand iubesti si esti iubita!
Cand ai atins un anumit grad de maturitate fizica si mentala, cred ca bine ar fi dupa varsta de 18 ani cand esti pregatita pentru o relatie mai serioasa. Dupa casatorie, sa-mi fie iertata parerea negativa, dar este un lucru desuet care nu mai tine de actualitatea ritmului desfasurarii unei relatii si nu poti garanta ca primul(sotul) este si cel care se potriveste cu asteptarile tale.
Dupa ce te casatoresti, pentru ca sotul tau sa fie mandru de tine, sau multumit de tine ca alta femeie ca tine nu mai gasea (adica virgina), pentru ca multe fete isi incep viata sexuala devreme, sau pana sa se casatoreasca si din ziua de azi rar mai gasesti fete virgine.
Teoretic cred ca la 18+ practic... in zilele de azi, fiecare cum vrea. Faci cum vrei dar sa nu iti para rau dupa daca o faci fii sigura ca o faceti din iubire aman2 xD si ca e o relatie serioasa, dar totusi... ai mare grija sa nu regreti amarnic xD
Succes!
Atunci cand te simti tu pregatita si ai langa tine o persoana pe care o cunosti foarte bine si te respecta. Dar daca te simti bine cu acea persoana totul vine de la sine
anonim_4396 întreabă:
sexmydefice întreabă:
ingerashulll întreabă:
linarkfts întreabă: