Un baiat o poate incepe de la varsta de 16-17 ani Iar la o fata nu as recomanda pana ce nu implineste 18 ani Depinde si de cat de mare e dorinta de a-ti incepe viata sexuala Dar in cel mai bun caz dupa 18 ani este ok Sper ca te-am ajutat.
14,eram si trotil! frumoasaa experienta.a fost de mult si am continuat.pot sa zic ca e un viciu dupa atatia ani
LA 15-16 ani nu este dezvoltata fizic si nu este pregatita nici psihic si nu cred ca este nici prea documentata despre asa ceva!
Ceaparu pentru ce cersesti funda nu inteleg. La ce raspuns ai dat s-a lamurit fata
Pe la 15-16 la varsta asta incepi viata sexuala unii nu le pasa incep pe la vreo 13-14 ani tu sa nu faci asta este cam periculos sa zicem dar ai grija
Succe
In nici un caz la varsta ta, dar cel mai bine ar fi sa ti-o incepi dupa 18 ani daca nu vrei sa ajungi in instanta.
Ca fata, dorinta este mare, mai ales la varste fragede. Iti dau un sfat : nu te grabi, asteapta sa-ti gasesti un prieten care te merita asa cum esti, si te pretuieste la puterea cuvantului. Si in plus, pana la 18 ani... nu are rost sa o faci. Corpul tau trebuie sa-si termine dezvoltarea. Sper ca ti-a fost de ajutor.
Mutubal întreabă: