Poti avea neplaceri daca inca la un baiat ii va placea de prietena ta.Cu tine o sa incerece sa vorbeasca ca sa o lasi in pace iar pe ea o sa incerce sa o impresioneze
Cum adică o "să încerce să vorbească ca să o las în pace"?
Da, tot ce e posibil
Dar cum se poate rezolva situația dacă la încă un băiat îi va plăcea de prietena mea?
Se rezolvă prin violență?
Da
Dar cum se poate evita situația de a-i plăcea altuia de prietena mea?
Mutileaz.o!
Şi cu ce o să mă afecteze pe mine invidia?
Eu oricum am obrazul gros!
Nu. Dar asigura-te ca n-o sa fie la aceleasi seminare cu tine ca dupa ce va despartiti o sa fie aiurea.
De ce ai putea avea neplaceri?
Daca este prietena ta si vrea sa ramana doar prietena ta, este decizia voastra si atat.
Nu-i ca la gradinita, sau scoala generala, sa va imbraciti cine atinge o fata!
NU. Se presupune ca la facultate ajung oameni deja maturizati si posesori de materie cenusie de calitate.
Doamne, pe ce lume traiesti? De ce-ti inchipui ca numai la facultate baietii pot avea iubite frumoase, motiv pentru care pot avea neplaceri?
Eu cred ca alți băieți or să încerce prin metode "ortodoxe" sau "neortodoxe" să ți-o fure, chiar când nu te aștepți.Ai grija.Pa.
In mod normal da, poti avea rivali pe parcursul facultatii daca ceilalti studenti n-au prietene sau prietenele lor nu se compara cu a ta si doresc sa-ti ia femeia.
Dar la o facultate cu foarte multe fete (adică sunt majoritare fetele) precum medicina, acolo vei avea probleme de genul ăsta?
LanguageMaster întreabă:
Demeister întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: