Raluca a luat vacanta?
Cat despre tine...eu cred ca ai nevoie de un psihiatru.
De unde veniti fratilor? Mai sunteti multi?
Sincer, n-am mai ras de mult atat. ori esti dobitoc, ori n-aveai ce face si te plictiseai.inclin spre prima
@marian888 nu te supara pe astia de se iau de tine
tu esti nevinovat, esti de compatimit saracul de tine, daca atat te duce capul
imi permit un sfat: paraseste-ne acum, cat esti in glorie!
In privinta limbajului, ti-as recomanda cateva vieti de gramatica, iar raspunsul intrebarii tale easte urmatorul:poti avea orice marime, femeia este satisfacuta in proportie de 80% de nivelul inteligentei, nicidecum al penisului!
Nu ar fi rau sa iti revizuiesti putin vocabularul, deoarece poate fi adecvat intre amici dar nu in public!
Sa mor eu, nu stiu cum ti-a ajuns mesajul pe site dar mi-am fagaduit sa nu-mi bat joc de nimeni
asa ca eu iti raspund simplu la intrebare.Sa fie lunga, dar nu de 50 de cm, catre 25, 26 e bine, e perfeeeeeect.Nu prea groasa, potrivit, acum ce detalii sa stiu sa-ti dau? Mai subtire putin decat o umbrela din aia mica, stransa. Acuma serios?!? Cui i-ar placea una mica de 6, 7 cm? Sau 2, 3 cum am citit ca ar avea-o cineva aici pe site
Doamne, ce e cu preocuparile astea? De unde veniti? Zau! Ma uimiti pe zi ce trece...
Da ce aveti cu bietul baiat. A intrebat si el ceva. Nu va comvine nu raspundeti. daca nu ereati interesati nu raspundeati zic eu!
Mynameee întreabă: