Doat ata iti spun...prostia e in floare.nu cred ca e remediu pentru cei care i-au totu la misto dar cate odat unele intrebari sunt chiar amuzanta.asta e. tu spuneti parerea ta... vb ta restul numai conteaza
Nu e vorba ca nu iti traiesti viata. Situl asta e facut pentru a-i ajuta pe unii care nu cunosc anumite chestii. si da observ respectivele intrebari pe care le pun toate adolescentele care de (ne)informate ce sunt de parinti vin si isi vomita pe aici toate intrebarile lor legate de sex, care la o varsta de 12 ani trebuie sa fie in materie de 80% clare, si nu sa creada ca daca face un oral ramane insarcinata sau daca ii intarzie stopu vreo 2 saptamani e gravida... scuzele mele sunt parinti si medici pe care trebuie sa ii intrebi... bleah
Si eu am pus intrebarea: ''De ce sunt cei de 12-14 ani atat de redusi?'' Am cont de la sfarsitul anului trecut, si nu-mi petrec foarte mult pe TPU, insa diferenta e foarte evidenta.atunci se raspundea mai normal si mai inteligent la intrebari, si nu erau atatia copii. era o cu totul alta atmosfera pe site. imi pare foarte rau pentru ei si pentru ce o sa ajunga, pentru ca nu vad un viitor prea bun pentru ei.
Daca suntem Toti Pentru Unul, cum ii ajutam pe astia mici?
Acest sindrom se numeste "teribilism infantil". Chiar nu ti-ai dat seama ca acestii copii de 11-12 ani "stiu foarte multe" si incearca sa isi raspandeasaca cunostintele in materie de sex pe acest site. Si pe deasupra mai au si un tupeu nesimtit.
linarkfts întreabă: