Trage ma de timp. La un moment dat cand va uitati unul in ochi ceilulalt las-o pe ea sa faca primul pas. Daca nu il face asta e. Astepti pana la a 10ea intalnire. Daca te place te va saruta. Ele nu au nimic de pierdut noi da. O putem incasa ca ea poate credea ca ajnteti doar prieteni.
Ce ți-e cu/fără o palmă? Ești bărbat sau ce puii mei?!
Doar fii natural! Fără planuri, fără scenarii, decât dacă chiar vrei să faci ceva deosebit, ceva care să iasă din ideea de clișeu.
Nu asta e. Ideea e ca da in tine si mie de exemplu mi-e greu sa nu ripostez. Ma cam chinui. Asta e naspa ce te umpli de nervi. Eu mereu ma bat la scoala. Un bobarnac daca imi dai te ia ddrraaccuu si ma enervez cabd da o femeie in mine. Si oricum poate iti da un sut in ccooaaiiee. Eu am folosit cuvantul "palma" cu sensul de lovitura in general. Si sa stii ca de multe ori mi-am luat-o cu saruturile.numai ca eu le scoteam la suc si cand eram mai singuri fara sa fac altceva mai le sarut si eu scot toate fetele din clasa la suc ca sa treaca timpul deci la mine se stie ca nu e ceva special... acum iubita si tot asa ies la suc cu fetele si iubita mea m-ar controla cu lupa. Numai ca acum chem mai multe si niste prieteni ca sa zic mai eram toata gasca ca sa scap mai usor.
Învață să desparți în fraze cu început și sfârșit.
Dacă ai tendința de a da într-o fată, atunci e problema ta... Un șut în 00 nu-l iei așa de ușor, mai ales dacă ai ceva reflexe. Părerea mea e că dacă-ți iei un șut în 00 de la o fată, ai tot posibilul să-ți iei o bătaie de la primul puștiulică fără creier de pe stradă.
N-are rost să-ți bați gura. Dacă arunci un pic privirea peste răspunsurile ăstuia la general vei vedea că e un mare prost și ca toți proștii, nu e conștient de asta.
Du-te ma de aici. Eu sunt de ala gen ce mmoorrttii mmaattii dai in mine si poc dita mai pumnul ce ii dau. Ai o parere proasta. Stai cuminte ca sunt cel mai tare din liceu la bataie. Am eu reflexe dar nu sunt eu pe faza. Pot sa urc la etajul doi fara nimic. Gandeste ca on 4 secunde ajunge acolo sutul.
Parerea mea? pai e necesar. si sunt de acord cu primul sarut la prima intalnire. Pana la urma dc nu? Acum sa trecem la fapte: momentul potrivit e atunci cand vorbiti unul cu celalalt, niceiodata nu intreba "pot sa te sarut?". pentru ca cele mai multe din noi zic "nu" . Cel mai bine, vorbiti, si lasa sa vina momentul, crede-ma cand iti zic ca o sa iti dai seama cand poti sa o saruti
Dragostea nu e o stiinta aigura deci s-ar putea sa crezi ca poti si sa iti iei mare palma pe fata si dupa aia te si crede pervers. Cel putin eu nu as gace astea. Eu as vrajio pana cand m-as uita in ochii ei so ea in ai mei. Atunci daca chiar exista o conexiune o sa surute ea. Eu niciodata nu am facut cum zici tu. Eu mereu cand ma dadeam la ele si nu reuseam imi sarea pata si le sarutam asa ca mi se nazarea si nu ma mai oprrama pana in celalt capat al Bucurestiului daca ma alerga.
Mai aparusi si tu p'acilishea? Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi
Cand te apropii usor de ea, si aveti o conversatie scurta poti sa o saruti ( dar cu incredere, asta le place )
Ce intrebare ...Cand simti tu ca este momentul, o sa iti dai seama, de unde sa stim noi?