| CristinaTaranu a întrebat:

La inceput eram doar amici, nu foarte apropiati. Apoi, vara trecuta a inceput brusc sa se comporte altfel, ca si cu iubita lui.N-am avut ce sa-i fac si i-am zis ca nu, nu tin la el, dar am ramas prieteni. De atunci am ramas prieteni foarte apropiati, ne spunem de toate.

Dar...inca imi mai face complimente si mai bate uneori apropouri insotite de" glumeam", imi mai zice cateodata ca se simte singur si ca ar vrea si el o fata care sa-l iubeasca; cand vede o fata si ii zic ca s-ar potrivi, imi zice ca nu-i la fel de frumoasa si desteapta ca mine.Ma omoara... stie ca iubesc pe altcineva si nu pot sa-l accept, stie ca nu-s capabila sa stau cu cineva care nu-l iubesc.
Se prosteste sau chiar tine la mine mai mult decat la o prietena?
Ar trebui sa rup prietenia in cazul in care el ar fi indragostit, ca sa-i fie lui bine sau dimpotriva?
N-as vrea sa-l pierd, am pierdut foarte multi oameni apropiati si mi-e teama ca voi suferi dupa el, dar totusi nu vreau sa-l ranesc nici pe el.

5 răspunsuri:
| Demise a răspuns:

De ce s-ar prosti pe seama asta? Eu cred că te place şi mai bine i-ai spune clar că nu vrei o relaţie cu el şi nu vrei să strici o prietenie.
Dacă totuşi nu înţelege, ar fi bine să faceţi o pauză, să vă liniştiţi. Nu rupeţi de tot prietenia, dar o pauză ar fi de folos, ar trebui să înţeleagă asta.

| hhhapciuuu a răspuns:

Clar ii place de tine! poarta o discutie cu el... sau fa-i lipeala cu o prietena de a ta! o sa mearga amandoua din variante bafta!

| Miki280 a răspuns:

Nu, o sa-l ranesti daca o sa renunti la prietenia lui, incearca sa-i explici ca nu simti atractie fata de el, pretuieste-i prietenia si cine stie poate o sa te indragostesti de el, iar daca intre timp isi va face vreo iubita cere-i lui parerea daca trebuie sa te departezi sa nu-i afectezi relatia.

| ThePunkGuy34 a răspuns:

El tine cu adevarat la tine.Fa ce vrei in legatura cu ruptul.Asta nu putem sa-ti zicem noi.

| floricica1995 a răspuns:

Daca nu intelege da, ar trebui sa o rupi. si chiar daca intelege, tot ar trebui sa o rupi. o sa sufere.