| zuzugirl a întrebat:

La inceput relatiei rudele lui nu spuneau nimic si nici parintii lui intrebau de mine mereu se purtau frumos dar cand au auzit de o eventuala casatorie s au impotrivit si ne tot amana anul asta i a anuntat si a iesit scandal si nu stiu ce sa fac s al trag de partea mea el imi spune ca va renunta la tot pentru mine ca va pleca de acasa dupa ce isi gaseste servici stabil numai sa fim impreuna sa ne mutam impreuna ce parere aveti? oare isi va parasi parintii?

7 răspunsuri:
| Damian a răspuns:

Fara indoiala va face tot in putinta, dragostea e o forta foarte puternica, si parinti ar trebui sa va sustina nu sa se impotriveasca da nu conteaza, conteaza ce vreti voi, nu lumea, rude si alti, dar trebuie sa va cunoasteti bine de tot si sa aveti incredere unu in celalalt inainte sa faceti un pas asa de mare, eu m-am ars cu exa. aveti grija, unele lucruri nu sunt intotdeauna ce par, recomandarea mea...

| Adina a răspuns:

Odata ce tine la tine mai mult ca` orice normal ca va renunta la tot pentru tine...si pentru ca aveti o relatie stabila si frumoasa puteti face pasul acelahappy CASATORIA tongue
Parintii presupun ca`o sa-l ierte... o sa va iertehee hee mai tarziu.
Baftabig hug O relatie frumos` in continuarehee hee

| Claw a răspuns:

Eu cred ca te iubeste si ar face orice ca tu sa fii fericita, linistita. Vrea sa iti ofere stabilitate din toate punctele de vedere[sentimental, financiar] si de aceea vrea sa-si gaseasca un loc de munca.
Felicitari pentru ca ai langa tine un barbat minunat:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde de el. dar si parintii mei au avut o situatie asemanatoare dar nu si-au lasat parintii sa le hotarasca viitorul. au luptat si acum sunt impreuna.

| xBianca a răspuns:

Depinde.

Daca tine mult la tine ii va parasi.

Daca este destul de mare incat sa isi ia viata in propriile maine, si a lui si a ta, ii va parasi.

Nu pot spune mai multe. straight face

Succes :*!

| zuzugirl explică:

Ei nu vor si ne baga strambe au umblat cu niste minciuni si acum ultima problema a fost ca vai suntem mici si sa ne luam al anul nu anul asta dar eu st sigura ca nu vor pentru ca este vorba despre o problema mai veche intre familii adica de pe vremea lu bunik si bunica sa nu pot sa o spun dar cert este ca nu ma vor si tot amana el plange mereu avem incredere ne iubim enorm si a facut rost de servici deja avem ceva banuti dar mai ast sa vedem cum merge serviciu macar cateva luni si dupa ce strangem banuti sa ne mutam dar nu stiu ce reactie ar putea avea ai lui si cred ca e de rau pentru ca e singurul baiat si daca acum numai ca a vn vb sa ne luam au facut ca drak va dati seama cand pleak cum fac? el e hotarat si m a implorat sa nu l parasesc si ma mai enervezi si eu cateodata si mai spun ca nu mai suport sa stau singura si el incepe sa planga dupa scandalul de acasa 2 saptamani nu a vorbit ca ai lui asa cine stie ce nu mai vb ca inainte si ei au simtit si s au luat de el ca de ce nu mai vb ca ei mai ales ca maicasa ca erau mai apropiati si el acum nu le mai sp nimic de mine dar nici ei nu intreaba ca inainte mereu intrebau de mine si spuneau ca il sustin si el a avut incredere in ai lui mai ales in maicasa si ia ta ca el imi spune ca l au tradat si ca nu mai are incredere ca daca il las el innebuneste din astea ma iubeste foarte mult

| adelinasinica a răspuns:

Cred ca da, dar parintii degeaba intervin nu poti opri ceea ce trebuie sa se intample