anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La inceputul claseri a 5 a stateam in penultima banca si o fata care o placeam si inca o plac statea in fata mea. Si intr-o ora mi-a cerut telefonul si se facea ca nu mi-l da si radea... nu stiu ce sa zic de atunci m-am mutat de acolo nu din cauza ei.Atunci nu dadeam importanta da acum dau pentru ca o plac la nebunieeeee :X:X:X. cum sa ii zic ca o plac sa nu afle colegi, sa nu ma considere un prost, si multe altele? acum sunt in clasa a 7 a

6 răspunsuri:
| OlGuTsIkA_3343 a răspuns:

Nu vreau sa par pesimista, se vede ca te place, dar tu crezi ca asa o relatie va avea viitor? nu stiutiu vorbeste cu ea si stabilitsi anumite lukruri.Eu una nu as dori sa am o elatsie cu un coleg de clasa

| FloriiDirectioner a răspuns:

Pai...ai adresa ei de mess? Ai putea sa ii spui acolo...sau sa ii lasi un biletel
:d... evident undeva unde il va gasi doar ea.Dar sa afle lumea ca iti place de o persoana...nu e cv rusinos, sau sa te faca prost e pur si simplu invidie. Spune'i sa nu ai fie indiferenta, doar de gura lumii ea are de pierdut. Enjoy:*

| andrei_9082 a răspuns:

Poti inventa si u cv.cum ar fi o petreccere de ziua ta la un restaurant.si o inviti numai pe ea.si acolo ii spui k o placi.

| PuFY1 a răspuns:

Si care ar fi intrebarealaughing?

| Emazio a răspuns (pentru PuFY1):

Cum sa ii zic ca o plac sa nu afle colegi, sa nu ma considere un prost, si multe altele?winking

| Jigsaw a răspuns (pentru PuFY1):

Esti chior?