anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La masturbare singura trebuie sa folosesc cu vibratorul si un lubrifiant neaparat? Cum pot reusi sa ajung la un orgasm corect? Cu degetele nu reusesc bine nu am folosit lubrifiant dar nu merge.

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita și cu conștiința libera dacă nu te-ai masturba deloc.

| Punctsivirgulaa a răspuns (pentru ania):

Ne poti lasa cu Dumnezeul tau mamae? Doar sfaturi de genul dai, înțeleg ca trebuie sa credem in Dumnezeu si este ceva normal, el ne a creat. Dar nu trebuie sa il descrii ca o bariera in ceea ce faci. Nimeni nu te baga in seama aici, du te la biserică si da sfaturi.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

De fapt ar fi mai frustrata

| Punctsivirgulaa a răspuns:

In mare parte nu ai nevoie de lubrifiant. Umezeala o poti produce prin saliva, asta daca ai nevoie neaparat.
Orgasm corect nu exista, nu toate femeile au, deoarece in timpul actului sexual/unei masturbari se gandesc la tot felul de prostii ce nu au legatura cu sexul.
Clitorisul este cel mai satisfacator organ al femeii, ala trebuie stiumulat si va iesii ca o cartita din pamant, asta daca te gandesti doar si doar la placerea respectiva si nu esti pierduta prin ganduri despre ce sa gatesti maine.

| steamrogue77 a răspuns:

Tu ai nevoie de cineva sa te gadile mai bine, nu te un vibrator laughing

| manumescAlexandra111 a răspuns (pentru steamrogue77):

Din cate stiu e bine sa te si masturbezi singura

| steamrogue77 a răspuns (pentru manumescAlexandra111):

Sigur, dar e mai placut cu un partener happy

| manumescAlexandra111 a răspuns:

Am 17 ani scuza ma..si daca as fi avut 15 ani orice om are nevoie de o masturbare