Hey! Am o solutie pentru tine!
Incearca sa stai de vorba cu el decat cu ceilalti! Invinge-ti timiditatea pentru ca vei avea mai mult de castigat!
Intra in vorba cu el si spune-i cum esti tu intr-adevar si ca colegii tai nu stiu nimic adevarat despre tine. Explica-i cum sta treaba, arata-i ca esti matura si ca nu iti este rusine sa spui cine esti!
Si da, ideea e buna cu cadoul acela...deci ti-am spus, vorbeste cu el!
Gseste un subiect bun pentru a vorbii i apoi explica-i si fii sincera si indrazneata! o sa vezi ca o sa iasa bine asa!
Succes!:*
Uite ar trebui sa te lasi de toate ideiile..adik frt nu e primul, dar nici ultimul..shi nah daca se rade de tine si iti da cu jet.ii nessimntit..adik uh il placi si el se rade de tine. daca nu vrei sa te lasi atuncea date bine pe langa el..adik sa incepi sa te bagi in vb cu el sa nu vada k esti ''NEBUNA''..incearca sa fi uh insuti pe langa el
BAFTA
Sf. Valentin este ziua indragostitilor, nu a unei indragostite. Tie iti place de el, chiar ai facut prostia sa nu-ti tii gura, si el acum se poate juca cu tine. Daca era interesat de tine pentru o eventuala relatie, fii sigura ca te-ar fi invitat macar la un suc. Dar tu poti sa speri linistita, cine stie...
Nu e vorba de varsta, e doar vorba ca este un tip de doi bani, daca asculta parerea lumii din jur, pentru ca lumea e invidioasa si niciodata nu va fi toata lumea de acord cu "prietenele" lui. Eu zic sa il eviti nu iti recomand sa ii faci cadou de sf.valentin pentru ca dupa aia va crede ca esti disperata si va rade de tine, impreuna cu ciudatii lui de prieteni. Cauta un baiat mai linistit care stie sa aprecieze eforturile tale. Cheers.
La varsta ta...ar trebui sa ramai doar cu placutu, inca esti mica ... mai asteapta si tu vezi-ti de scoala si de note
Sunt cea mai buna din clasa de 5 ani nu ma lua tu pe mine cu,, vezi-ti de scoala si de note''
) bine ma indragostestete stai in limba dupa el bagate cu el, si la varsta ta dupa cand te paraseste aud ca sa mai sinucis un copil, de ce? pentru ca era de varsta mica si nu gandeste ce face .