| emma40101 a întrebat:

La mine in clasa e un baiat de care imi place si toata lumea imi spune ca si el ma place numai ca atunci cand il intreaba cineva raspunsul e,, Nu e enervanta". Toti imi spun ca ar trebui sa ii spun dar imi e prea frica.Am incercat prin telefon si prin mesaje numa ca mie prea frica.Cine imi poate alunga frica ii dau funda?

Răspuns Câştigător
| MadalinaD a răspuns:

Daca ii dai funde celui care iti poate alunga frica, atunci cea care o va primi esti tu.Numai tu te poti lupta cu tine insuti si poti scapa de teama, de frica.Succes!

3 răspunsuri:
| STEFANXxX a răspuns:

Ce? Ti-e frica? Atunci poti sa imi spui de "cine" iti este frica.Doar scrie si asa repede trimite mesajul.Atunci el il va vedea si singur se va apropia de tine, iar atunci te va intreba de mesaj.Tu sa ii spui ca (-Ceea ce ai citit tu e adevarat)Si nu te rusina nu e nimic aici, daca iti place asa de mult de el incearca sa fii citmai curajoasa(de fapt baietii trebuie sa fie mai curajosi)SUCCES!big grin

| dia200 a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie frica si prietenul meu ii coleg de clasa cu mine si la inceput nici mie nimi placea de el da apoi l-am ajutat la mate si etc si neamapropiat ffmult poate prea mult eu zic ca prima data sa vb putin cu el sa va apropiati si apoi o sa iti fie mai usorsa ii spui sipotzi saliei si pe ocolite de ex sal intrebu daca ii place nu stiuce lausi apoi sa ii zici ca din gluma ca te u ii place spersatzi fiude folos. mult succes

| sorocean a răspuns:

Eu