| emma40101 a întrebat:

La mine in clasa e un baiat mai nebunatic de care imi place. El ma loveste(in gluma, abia ma atinge) si atunci cand sunt suparata ma inveseleste spunandu-mi glume. El imi ia apararea chiar si in fata dirigei si toti copiii imi spun ca ma place dar daca il intreaba el spune:,, Nu ca e enervanta" si eu nu stiu ce sa mai cred. Ajutati-ma va rog.Pamblica pentru cine ma ajuta si imi da si niste sfaturi cum sa il fac sa spuna adevarul.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O face şi el pe duru ca toţi băieţii :))
părerea mea este să-l faci gelos cu altul,să vezi cum reacţionează :d, sau dincontră, să dai de înţeles că-l placi şi vezi ce-ţi spune :d... hmm sau adu vb de vreo dezamăgire-n dragoste ( real sau de la TV) şi vezi ce îţi spune.fi atentă dacă te priveşte când întorci capul ( sper că îmi întelegi ideea :)) )în pauzele de tăcere, caută să-şi concentreze privirea pe orice altceva decât pe persoana ta: se uită în jur la cei din clasă, caută din priviri un obiect/coleg, studiază chestii stupide. poţi să te mai lămureşti : http://www.farabarbati.ro/articole/1134/6-semne-ca-el-te-place

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Ei, o face asa pe durul dar sunt sigur ca el in sinea lui te iubeste! Provoaca-l sa iti dai seama, incearca sa-l faci gelos cu alt baiat sa vezi cum se comporta!laughing Pa si ai grija de tine!

| bombonik62 a răspuns:

Parerea mea e ca te placehappy dar ii e rusine sa recunoasca si de aia face pe durul... tipic baietilorlaughingincearca sa il faci gelos, cu alt baiat, sau daca se baga in discutie cu tine sa vorbesti mai indiferentwinkingsper ca te-am ajutat putinbig grin

| bombonik62 a răspuns:

Parerea mea e ca te placehappy doar k ii e rusine sa recunoasca si face pe durul... tipic baietilorlaughingincearca sa il faci gelos, cu alt baiat, sau daca se baga in discutie cu tine sa vorbesti mai indiferentwinkingsper ca te-am ajutat putinbig grin