O face şi el pe duru ca toţi băieţii :))
părerea mea este să-l faci gelos cu altul,să vezi cum reacţionează :d, sau dincontră, să dai de înţeles că-l placi şi vezi ce-ţi spune :d... hmm sau adu vb de vreo dezamăgire-n dragoste ( real sau de la TV) şi vezi ce îţi spune.fi atentă dacă te priveşte când întorci capul ( sper că îmi întelegi ideea :)) )în pauzele de tăcere, caută să-şi concentreze privirea pe orice altceva decât pe persoana ta: se uită în jur la cei din clasă, caută din priviri un obiect/coleg, studiază chestii stupide. poţi să te mai lămureşti : http://www.farabarbati.ro/articole/1134/6-semne-ca-el-te-place
Ei, o face asa pe durul dar sunt sigur ca el in sinea lui te iubeste! Provoaca-l sa iti dai seama, incearca sa-l faci gelos cu alt baiat sa vezi cum se comporta! Pa si ai grija de tine!
Parerea mea e ca te place dar ii e rusine sa recunoasca si de aia face pe durul... tipic baietilorincearca sa il faci gelos, cu alt baiat, sau daca se baga in discutie cu tine sa vorbesti mai indiferentsper ca te-am ajutat putin
Parerea mea e ca te place doar k ii e rusine sa recunoasca si face pe durul... tipic baietilorincearca sa il faci gelos, cu alt baiat, sau daca se baga in discutie cu tine sa vorbesti mai indiferentsper ca te-am ajutat putin
Mutubal întreabă: