Nu crez ica ar trebui sa inveti tabla inmultiri si dupa sa te gandesti la dragoste si altceva? Ai destul timp o sa vezi...
Hmmm...poate vrea sa ii faca drum liber prietenului lui! Eu asa zic! Daca nu avea nici un motiv sa nu te mai placa sigur asta e! Si daca te vei cupla cu prietenul lui vei afla si raspunsul pentru ca daca el inca te place cand te va vedea impreuna cu celalat baiat sigur va fi gelos si vei observa asta! Succes!
1. Poti sa dai doar o funda pe intrebare
2. Mai cresti, eu la varsta ta inca ma mai jucam cu papusile.
3. Baietzii, la varsta asta sunt foarte imaturi (e si normal), mult mai imaturi ca fetele, deci nu stiu ce sa zic, tu ce vrei de fapt de la el? Sa fiti prieteni? Incearca sa-i intrii pe sub piele, sa te joci cu el mai mult, desi nu sunt convinsa ca va merge, baietii sunt rautaciosi. Fundita ?
fa fetito ce dracul faci, ura de rasa? Si ce daca fata aia e tiganca? Faa fetito mai bine vezi-ti acolo de scoala Mai e pan' la baieti.Si mai ai grija cu "tiganii" cred ca au uitat parintii tai sa te educe.
Pff, cu astfel de intrebari, cred ca ar trebui sa se discute chiar de la gradinita despre sex si dragoste...
Esti clasa a 4 a, linisteste-te! oricum baietii se maturizeaza foarte greu! nu iti inchipui ca el te poate intelege sau ca poate macar sti cum este sa placi pe cineva. sunteti inca mici! tu ar trebui sa-ti vezi linistita de scoala, nu sa iti faci griji din cauza baietilor!