| Lera_5107 a întrebat:

La mine intirzie CM de 6 zile deja in acest timp am facut doua teste de sarcina si ambele mi-au dat negativ dar inainte de aceasta nu am facut sex cu partenerul meu am facut doar anal, poate sa-mi dee gresit testul sau este vreo cauza de ce intirzie CM? Stiu ca de la anal nu ramii insarcinata dar totusi ma tem.

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Fă tu, din abundență, sex anal, să îți distrugi sfincterii anali și să nu îți mai țină sfincterii anali și să curgă fecalele din tine...

| ana_2556 a răspuns:

Si mie mi-ar fi teama daca nu as sti nici macar gramatica limbii romane thinking

| Cătălina a răspuns:

DE LA SEX ANAL NICIODATA NU RAMAI INSARCINATA! asta bineinteles cat sperma nu ajunge in vagin. Nu mai da banii aiurea pe teste de sarcina daca nu esti informata.
Cat despre problema ta, eu zic ca intampini o simpla dereglare hormonala. Asteapta si vei vedea.

| Aylee a răspuns:

Exclus, de la anal este ceva imposibil. Stai linistita, ciclul niciodata nu este regulat.

| Brain_1291 a răspuns:

Testul de sarcina nu e relevant la 1 saptamana dupa contactul sexual. scrie pe prospect. de ce nu l-ai citit? iar de la sexul anal nu ramai insarcinata decat in cazul in care nu ai grija pe unde se prelinge cand iesa afara materialul genetic al domnishorului happy