| Denisa_2533 a întrebat:

La multi ani de 1 martie! Revin cu o veche problema. In intrebarea anterioara era vorba de mine si de un coleg cu care ma inteleg ft bine am avansat mult. la scoala ne luam in brate ne pupam(pe buze) glumim radem oricine ne-ar vedea ar zice ca suntem impreuna. Toate bune si frumoase pana acum. Eu am un iubit de 2 ani in relatia noastra a intervenit obisnuinta, nu ma lasa inima sa-l las pentru coleg, dar nici pe colegul meu nu pentru ca mi s-a parut dintodeauna frumos. Am vb cu el si mi-a zis ca ar vrea sa stam imp doar ca ii e aiurea de iubitul meu (se cunosc vag), iar eu i-am zis ca eu nu pot sa il deodata sa ii spun pur si simplu ca numai vreau sa stam impreuna, ca imi trebuie timp. El s-a corectat si a zis ca nu mi-a cerut sa ma despart de iubit deodata si incet asta daca vreau si ca pana atunci sa ne comportam ca pana acum. Chiar imi surade ideea de ceva nou, de vorbe noi de gesturi noi. vorbim zilnik si pe mess si prin sms-uri, imi da melodi cu apropruri cei drept si mie imi place si ii arat asta. Doar ca e o problema suntem am2 orgoliosi fiind in aceeasi clasa incercam sa ne facem gelosi unu pe altul. El se duce la colege le i-a in brate etc ca sa vad eu si eu ii fac la fel(a spus la multi colegi intentiile lui ). Mi-a spus intr-un sms ca tine la mine mai mult ca la o colega. Voi ce ati face in locul meu? sunt la mijlok puneti-va in locul meu! Multa lume ma judecat pentru asta dar...

1 răspuns:
| effect a răspuns:

Cred ca in primul rand trebuie tu sa ti pui ordine in ganduri, gandeste te bine ce simti pentru unul si ce simti pentru celalalt.Nu e frumos tu sa ai prieten si pe la scoala sa te saruti cu colegu asta al tau.Cel mai bine daca nu mai tii la prietenul tau sa ii spui in fata ca nu mai merge relatia, ca deja e monoton si sa incerci ceva nou cu colegul tau. Daca totusi vadca nu poti sa renunti la prietenul tau inseamna ca tu tii la el din moment ce nu il poti lasa dar iti doresti ceva nou si ai putea sa incerci sa faci lucruri noi cu prietenul tau ca sa iesiti din monotonie.Este doar alegerea ta dar gandeste te bine sa nu regreti dupa :-)bafta