| laurentiu85 a întrebat:

La multi ani TPU. De revelion eu si prietena mea ne-am propus sa facem dragoste doar ca ei ii este prea frica si ( virgina fiind nu putem duce la capat actul propriu-zis ). Am incercat cu de toate - preludiu mai mult etc... doar ca... asa este firea ei mai fricoasa. Si ea si-a propus lucrul asta. Spuneti-mi si mie ce este de facut. Nu ziceti chestii de preludiu pentru ca nu asta este buba. Va multiumesc.
P.S: Mi-a zis ca problema e la ea.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Multa foarte multa "degetica". Este singura solutie viabila.

| LoveSleep a răspuns:

Preludiul îl faci doar tu, ea nu simte absolut nimic pentru că se gândește prea mult la ce-o să urmeze.
Rezolvați-vă problemele mai întâi iar apoi încercați cu tot cu preludiu și degete și de ce mai dispui tu pe acolo.
Încă ceva. Dacă aștepți să zică ea "Dă-i înainte că nu doare" o să moară virgină sau cel puțin o să fie așa până când o s-o facă cu unul cu tupeu.
Nu uita că e sex, nu operație pe creier.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu drag, rafa suparare dar fata asta iti va strica toata seara de rev cu atitudinea asta, daca pana acum nu ai reusit sa o dai de cap cu ea, garantat nu vei reusi nici in noaptea de rev si este mare pacat sa iti ratezi noasptea de rev intr-un mod penibil si lamentabil de care nu iti vei dori sa iti amintesti. va suna rautacios dar daca fata nu e in stare sa treaca de starea asta, urgent despartete de ea si du-te cu prietenii la rev, poate asa vei reusi sa agati o tipa mai dezinhibata cu care vei avea o noapte de viswinking. sa stii ca e nasol cu virginele astea fricoase iti zic din experienta, seara de rev cu ea va fi FIASCO total. despartete de ea

| RAY a răspuns:

Si care e intrebarea?

| darrio2007 a răspuns:

Si noi cu ce sa te ajutam? Ca nu ai intrebat nimic.

| Narcis2007 a răspuns:

Incearcati sa o faceti "neplanuit", nu ii spui de planurile tale, o exciti foarte tare intr-o zi si daca vezi ca ea nu protesteaza -prea tare- mergi mai departe