Cind am citit mesajul am crezut ca cineva mi-a scris pe net problema mea...sa stii ca si la mine in scoala este un baiat care seamana cu Justin Bieber insa il cheama tudor si este atit de dragut ca rosesc cind il vad, deja e al doilea an cind incerc sa fac cunostinta dar mi-e frica, solutia pentru amindoua ar fi sa ne luam inima-n dinti si sa-ncercam poate cum va prin trucuri din alea-ochi frumosi sau cazi peste el, scAPI CARTILE jos si te ajuta.problema e camcomplicat! nu stiu tu, dar eu sunt obsedata de el!
Ce ma bucur ca nu ma nascut mama fata, ci baiat. inca un motiv sa fiu mandru ca sunt baiat
Incearca sa vorbesti cu el
sa ve imprieteniti
dupa un timp veti fi apropiati si cine stie...
succes
Si mie imi place de un baiat.La inceputul scolii nici nu-l bagam in seama.Intr-o zii am inceput sa ne jucam un joc"baietii prind fetele". De atunci a inceput sa-mi placa de el. E dragut! Acu suntem prieteni.nu stiu dacalui ii placea de mine, da am vb pe mess si acu suntem prieteni.Stii caree e chestia acu? El se da la mine! Deci fate prieten cu el, vorbiti normal si dupa o sa vezi progesele!
Respira adanc si daca e nevoie du-te la baie si da-te cu apa pe fata dar pastreaza-te cool!
Ce ati vazut oamenilor asa speciala la Justin Bieber ala c aveti? ai inebunit cu totii...vai seamna cu justin, nu cumva te uzi intre picioare cand te uiti la poza lui, doamne...plina lumea cu din astea ca voi si ia in considerare sfatul precedent:Sinucide-te!