| sorina_9875 a întrebat:

La o cearta cu prietenu` cum va manifestati? tipati, taceti, ignorati, plangeti...si cum reusiti sa va calmati? il lasati pe el sa ia controlul?

Răspuns Câştigător
| utilizatortpu a răspuns:

Cearta menţine dragostea!

13 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Incerc sa ignor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu tip, el e calm si intr-un final ne rezumam in a nu mai vb o ora si ne trece.

| daria_5097 a răspuns:

Tip si ma enervez ca ma ignora si nu am cu cine sa ma cert laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai destept cedeaza.fiindca, prin invaluire, tot va fi cum vrea el.am verificat.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Tip cat pot si tipa si el, apoi totul e bine laughing

| M.J. a răspuns:

Poi depinde cine e responsabil pentru acea cearta...de obicei, indiferend care din noi2 a gresit, eu am gura mare, si desi eu sunt vinovata incerc sa para ca vina este alui si sa se simta el vinovat... dar pana la urma ne impacam

| Rizer a răspuns:

Buna, mi-a placut raspunsul lui @dorudasccalu! Inteligent raspuns!

| Mya a răspuns:

Nu ridic tonul, dar sunt cat se poate de serioasa, desi el are un talent sa ma imbuneze oricat as fi de suparata... Vorbesc pana obosesc, ii aduc fel de fel de argumente, dupa acel monolog, imi da drepatate, fie ca ajunge sa creada ca e asa, fie doar de gura mea! laughing Important este ca dupa fiecare cearata... urmeaza dulcea impacare. Uneori divergentele astea sunt sare si piperul unei relatii.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Gone with the wind.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tin apoi ii spun ca ma desüart de el plec de acasa si vad cum reactioneaza el ...nu cedez sub ici o forma pana nu ma roaga el sa ma itorc...ma calmez ramanand calma, si ask muziica

| eek a răspuns:

Pai.eu nu prea am cum sa ma cert cu iubitu'.pentru ce el e f calm .si vb foarte frumos cu mine.si tot el isi cere scuze chiar daca nu a gresit cu nimic...
si ca sa l calmez il tin strans in brate cateva secunde.la asta nu poate rezista niciun baiat.am verificathee hee

| maitreyi a răspuns:

Daca sunt eu de vina tipa el si eu ascult calma si imi cer iertare... daca nu...:d dar de cele mai multe ori eu sunt de vina :-

| margaritar a răspuns:

Depinde care e motivul

in unele cazuri sunt f calma si relaxata nu tip nici macar nu ridic tonu...stau si asc ce are de zis dupa care ii spun si parerea meah

in alte cazuri in 2 secunde ma dezbrac de caracterwinking

Întrebări similare