Da-te putin cativa pasi in spate si priveste dintr-o perspectiva mai ampla.El ti-a dat de inteles prin aceste vorbe ca are zero respect pentru tine ca persoana, ca nu te considera capabila sa te descurci pe propriile picioare, iar tu inca ai dubii despre ce sa faci? Crezi ca merita sa stai cu astfel de persoane care te injosesc si care se cred superioare tie? Nu asa functioneaza relatiile sanatoase.
Să-ți găsești pe unul cu mai puține figuri.
El are impresia că fără el ai fi pierdută, că nu ai putea să reziști fără el.
De fapt pare da fie un țăran needucat care nu știe să se poarte cu o femeie, și care în loc să-și ceară scuze, se preface că nu înțelege cu ce a greșit.
Eu zic sa iei cearta asta ca pe un semnal de alarmă și să te gândești serios daca vrei sa ramai cu așa un ghiolban.
Te jigneste dar nu vrea sa fie responsabil de supararile tale, cam asta e treaba la el.Cauza certii nu o stiu deci nu imi dau cu parerea. Daca asa e el in general, e alegerea ta daca il ti asa sau nu.Degeaba vrei sa schimbi ceva daca din partea lui nu vine nimic
Sa te desparti de el, tu sa te dezvolti, sa te maturizezi si sa mai incerci o data peste 1 - 2 ani
Mai știu pe unu care îi spunea la fosta lui ma fără el o sa moară de foame cu salamul in mâna.
La ora actuală aia e bine, are un job decent, iar respectivul tot un drogat si un alcoolist a rămas.
Prietenul tau vrea sa-si ia satisfactie, putere si confirmare de sine din acest fel de comportament Este evident ca el vrea sa domine, dar nu pe cel mai puternic ca el, ci pe cel mai slab ca el. De ce? Motivul este cel enuntat in prima fraza. Doreste sa va domine, sa fiti dependenta de el. Este o relatie toxica si abuziva. Acesta este subiectul discutiei. Ce faceti cu informatia asta, e doar treba dumenavoastra.
Explică-i omului de ce ești supărată ca nu are de unde să ghicească ce te deranjează, omul nu cred ca vorbește urat degeaba trebuie sa ii fi spus si tu ceva … nu știu după părerea mea fiți calmi și găsiți problema, dacă i-ai greșit spune-i să te ierte.
Roxanaaaaaa întreabă: