| VrRos780 a întrebat:

La o persoana virgină care nu reușește sa spargă gheața, nu e ajutat în nici un fel de femei, evident, cerințele sunt de 1000 ori mai multe fiindcă este virgin,decât la unul care face obicei din sex, suntem luați în râs ca nu avem experienta când la ele e ceva normal de la 12 pana la 25 ani cât au si-au învinețit crăpătura și comentează de noi care ne-am păstrat curați pana la peste 20 ani, ca nu avem experiente și nu suntem genul lor.Cum descrieți?

33 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ești penibil omule

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cine ți-a spus că nu este ajutat în nici un fel? De unde îți vine să te plângi pe tema asta?

| Wr3nch a răspuns:

Ca ii incurca pe virgini pe e faptul ca sa plang constant ca is virgini in loc sa faca ce e necesar ca cineva sa ii bage in pat cu ei,

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru Wr3nch):

Uuuupss! Cred ca este real ce ai spus. Si eu gandeam la fel, dar nu stiam cum sa scriu ca sa nu sperii.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cred ca nu s-a nascut femeia potrivita pentru tine!
NU poti compara o fetita de 12 ani cu o femeie de 25! Tu ai incercat cu minore?
Uneori nici la 25, multe fete s-au axat pe invatatura pana la varsta mentionata de tine.Nu e obligatoriu sa faca sex, incat sa va satisfaca pe voi.

Tu cu cate fete/femei ai facut sex incat iti permiti sa generalizezi? 100? 200? toate au fost la fel? poate chiar problema e la tine, nu stii cum sa pui problema, poate trebuiesti invatat tehnici de seductie?

,,Minunat''limbaj!
vezica ai fost avertiat pentru limbaj obscen, urmatorul pas e suspendarea!

Pentru tine e suspendarea
poti sa ii dai ignore Violetei si nu ii mai vezi raspunsurile

| J0B0MAT a răspuns:

Cred că ăsta e motivul pentru care e virgin până la 25 de ani, mentalitatea și caracterul.

| LordCristobal a răspuns:

Intr-adevar,fetele au pretentii exagerate de la baieti, chiar si de la baietii care nu au spart gheata.
Bine, a fost dovedit ca fetele isi incep viata sexuala mai repede decat baietii.De altfel baietii intodeauna au fost mai precauti si grijulii in timp ce fetele isi traiesc viata la maxim inca de pe la 15 ani si le place intodeauna sa riste mai mult.

| painecuzahar a răspuns (pentru LordCristobal):

Pretentii exagerate, adica sa nu muriti de foame si sa va spalati?
Femeile nu au deloc pretentii, asta e problema

| haileewatson a răspuns:

Ce om frustrat

| VrRos780 explică (pentru haileewatson):

Când nu ai argumente și ești sătulă de p**ă pana în gat, o sa spui de mine ca sunt frustrat.

| VrRos780 explică (pentru Violleta2022):

Unde vezi tu un cuvânt considerat jignire? Ca am spus ca e sătulă?
Poți fi satul de orice în viață și sa razi de cei care nu știu

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Alah Mare. Ce raspuns intelectual ai gasit. NU pot sa inteleg ce ai rezolvat raspunzandu-i asa!

| painecuzahar a răspuns:

Nu v-ar lua nimeni in ras daca nu v-ati baza toata personalitatea pe faptul ca sunteti virgini.

| VrRos780 explică (pentru painecuzahar):

Pai de ce ii ajuta tot pe ăia care au experienta?
Ca le *** mai bine

| VrRos780 explică (pentru painecuzahar):

Ai 70 ani, ai 20 ani și e normal să te gândești doar la sex

| painecuzahar a răspuns (pentru Gambler92):

De fapt nu e nicio diferenta intre voi 3