Multe se imbata pana adorm si oricine are acces la ele, oricum cheful pentru ele e sa mearga ca sa faca sex.
Nu poti clasifica manifestarea, in functie de sex, a persoanelor care pierd controlul.
Inseamna ca e norocos prietenu tau
Vai vai perversa mica trebuie sa te imblanzesc?
Nu am prieten
Nu
In clasa a8a tu te crezi perversa? Doamne fetito, chiar m-ai amuzat cu raspunsul tau . Cred ca nici nu prea ai idee ce inseamna cu adevarat a fi perversa.
De unde esti?
Baia Mare
Fetite esti tu pentru ca eu sunt mai matura ca tine. si tu cred ca ai 11 ani
Am 18 ani. Esti matura? Pff, nu mai folosi cuvinte a caror semnificatie nu o cunosti, serios devii penibila.
Invidia asta e tare mare
De ce as fi eu invidioasa pe o fetita care se crede perversa? Doar ma amuzi, atata tot.Cica invidie, mai redu din manele.
Eu nu ascult manele oricum scuze
N-am nevoie de scuzele tale stai calma, you just made my day.
Da, da cum spui tu
Lasa ca-i bine Probabil nu sti ce le trec si baietilor cand sunt betii...
Pe bune, chiar as vrea sa stiu. Imi poti lasa un mesaj pe privat.
Acelasi lucru? La sex..majoritatea asteapta sa fie mai ametite si apoi sa treaca la ceva mai serios.
Depinde si de cat consuma si cum este temperamentul lor normal ( cand nu au consumat alcool ). Daca e o fire prea timida nu cred doar cu prietenii cunoscuti sa mai exagereze, daca e o tupeista cred ca se si dezbraca daca ai propui.
Absolut, din cate am vazut eu sunt mult mai perverse decat baietii, baietii sunt mai la locul lor cand se imbata.
ce am mai ras.nu-i adevarat.de cele mai multe ori dupa ce un baiat face ceva "ciudat" te gandesti ca nu ai fi crezut ca poate face asa ceva.deci concluzia este : Nu!
ItsMe6969 întreabă:
ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ întreabă: