Wow.asta da situati ciudata.Parerea mea e ca ar trebui sa te combini cu tipu asta(mai ales daca stii ca si lui ii place de tine). Iar in ceea ce o priveste pe verisoara ta. ei bine, ar trebui sa inteleaga faptul ca sentimentele nu se impun, ci se castiga. Iar daca vrei ca intre voi doua sa nu se raceasca relatia de prietenie, si sa nu se simta exclusa ai putea sa o inviti si pe ea sa vina cu voi cand va plimbati prin parc...sau prin zona(banuiesc ca nu o sa o iei la film pentru ca ar fi aiurea sa stea sa se uite la voi cum va sarutati )... oricum e alegerea ta ce vei face, insa nu uita vorba aia care exista din batrani:''mila mi-e de tine, dar mai mila mi-e de mine.'' succes!
Poy nu ar fi prea frum din partea ta sa te combini cu el, dar daca si u il placi discuta cu varata si explica-i ca ar trebui sa-si gaseasca p cineva mai de varsta ei.
Parerea mea e sa nu stai cu el! Tu ai spus-o:lui ii place de tine! NU tie! Gaseste-ti un alt baiat! Faptul ca ea nu are sanse la el nu inseamna ca ai tu cale libera! Daca vrei ca relatia dintre voi 2 sa se strice pentru un baiat, n-ai decat, dar tine minte, NICI UN BAIAT NU MERITA ca sa te certi cu sora/prietena/colega/verisoara/etc pentru el! NU merita!
Daca el te place pe tine si tu il place pe el combinate verisoara ta e prea mica pentru unu de ap 16 ani. Sper sa te ajute spatul mea.(si pot primi o fundita te rog frumos, please)o:-)
Are 11 ani, insa are si ea un sufletel. Nu crezi ca ar suferi daca ar afla?
In plus sunt o multime de baieti poti alege un altul fara sa o ranesti pe verisoara ta!
Nu-ti face griji.Esti libera din toate punctele de vedere sa te combini cu tipul.Verisoara ta, are doar un capriciu, nimic mai mult.Nu poti sa-ti refuzi tie pentru ea. Daca ati fi avut o varsta mai apropiata da.
Bafta:*
Cred ca daca nu iti place foarte tare baiatul sau daca nu esti indragostita de el, ar fi mai bine sa nu te cuplezi cu el atata timp cat verisoara ta il place.
e adevarat ca are 11 ani si ca poate el nu s-ar uita la ea, dar ea o sa sufere si o sa aiba resentimente fata de tine, probabil.
[stiu din proprie experienta]