Cel mai bine il intrebi! Daca nu poti intreaba`l pe mess, poate nu te simti la fel de stanjenita. Sau pune in prieten/a sa il intrebe! Succes`z
Apropie=te de el
cheama`l afara.mai vorbiti pe mess.` si pana la urmao sa iasa ceva bun. daca aveti sentimente comune
funda?
Vorbeste cu el mai mult, incearca sa gasesti un punct comun fie el in orice :muzica, pasiuni despre care sa puteti conversa. Fa-te placuta si daca te place va dori fie in compania ta.Si isi va da si el seama ca il placi din moment ce petreceti timp impreuna.pa pa
Mi s-a intamplat si mie...afla genul lui si fi putin indiferenta cu el... daca ii arati ca iti place de el, va crede ca esti o disperata dupa el iar daca nu iti va iesi pune o prietena din clasa sau o colega sa vorbeasca cu el cu motivul ce crede el despre tine. sper ca ti-am fost de folos funda?
Bunaaa(:. pai dupa mine ar trebui sa vorbesti cu el. adica intreaba-l cm merge cu fetele? daca ii place de cineva... si daca zice da. intra in detalii intreaba-l dc nu sta cu ea... si dai un sfat ca sa fac primul pas! dar sperand ca esti tu!
Asta e parerea mea, adica eu asa as face
Sper sa iti fie de ajutor