| mypasionareyou a întrebat:

La prima intalnire pr meu pot sa spun ca a luat-o razna. era o relatie la distanta si nu ne vazuseram niciodata pana atunci. pot sa spun ca este primul meu prieten.intalnirea a fost intr-un club, totul ok. pana la primul sarut. aveam emotii mari dar pana al urma totul a fost ok. primul french kiss pur si simplu m-a inebunit dar dupa au urmat altele si altele, pana cand s-au facut 4 ore de cand stateam in club. el tot timpul imi punea mana pe sani, fund etc. dar nu am luat in seama.
la a 2 intalnire a fost cel mai ciudat. aprca nu se satura sa ma sarute si sa ma pipaie. dar acum totul a decurs mai ciudat fiindca vroia sa ii pun mana in zona genitala. i-am ghicit intentiile si m-am impotrivit la inceput dar dupa m-am alsat condusa. cam asta a fost tot.tot am observat ca imi face avansuri sa ma culc cu el.nu stiu ce sa mai inteleg. poate ca imi dati niste lamuriri:Xmultumesc anticipat:* doresc sa precizez ca sunt o fata mult prea voluptoasa pentru varsta de 15 anibig grin si el este foarte dezvoltat pentru aceasta varsta.

Răspuns Câştigător
| Elisa a răspuns:

P.S: Uita-te in jur, poate isi doreste doar sa se culce cu tine si nimic altceva. Daca din prima zi a inceput sa te pipaie e clar. Domnisoara vrea sa fi doar o aventura pentru el. Respinge-l daca te mai influenteaza sa-i atingi anumite laturi, el vrea doar sa te excite, sa se excite si sa faca doar SEX cu tine. Dupa ce o sa faci cu el sex ( ca nu se poate numi dragoste) o sa il vezi a2a zi cu alta. Ai grija.

funda?

9 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Si vrei sa zici ca nu ti-a placut cand i`ai pus pana in zona genitala?

| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Eu spun sa te indepartezi de el.
Din ce ai spus tu acolo nu vrea decat sa se culce cu tine.La 15 ani?! De ce nu iti cauti un iubit.care il cunosti bine care stii ce intentii are...
Cred ca cel mai bine este sa te indepartezi de el.happy

succes te puphappy

| niki a răspuns:

Si ce lamuriri vrei? omu a fost mai mult decat direct, ti-a aratat ca vrea sa te f*** si tu lasandu-l sa te pipaie peste tot, i-ai raspuns ca esti disponibila.nu inteleg ce nedumeriri ai! dar totusi ai 15 ani, parintii tai te lasa sa mergi in cluburi?

| Naftalinaaa a răspuns:

rolling on the floor deja dupa a 2 a intalnire iti propune sa te culci cu el? asta vrea doar sa faca sex cu tinelaughing

| mypasionareyou explică:

Nuphappy... un fel de club ca nu ma duc dracu noapte prin cluburi. si cum sa ma pun cu el?happysunt in inferioritate, plus ca i-am facut un scandal monstru cum n-a mai vazut el in viata luitongue asta am uitat sa mentioneztongue

| mypasionareyou explică:

Deja nu imi sunt cu el si i-am facut si un scandal monstru dupatonguenu ii merge cu minewinking

| tania_3947 a răspuns:

Mda...stii ce'ti spun? pe net toti isi arata latul pozitiv, dar in realitate... cred ca ai inteles ce vreau sa zic. deci, ce faci dupa alegi tu: stai sa isi bata joc asa sau iti cauti altul care sa nu se foloseasca de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine iti da tie voie in club la virsta de 15 ani, pe ala il numesti prieten? nu-l mai lua tu mult in seama sa vezi ce o sa-ti faca,lasa-l dracu de pervers, daca ai vazut ca de prima data nu se comporta ca lumea de ce te mai intalnesti cu el? mama ce bataie i-as da, dar si tie, doua la cur sa ma tii minte toata viata ta

| strungarel a răspuns:

Se cheama sex nu dragoste...