Sarcina se poate forma, sa ia nastere exact la la fel de simplu si de usor si in urma primului act sexual cat si dupa ce femeia intretine multe acte sexuale, insa numai cu conditia ca ea in acel moment ea (femeia) sa fie in una din zilele perioadei fertile a ciclului menstrual si de asemenea sa ajunga sperma in interiorul vaginului indiferent in ce cantitate. Perioada de ''risc'' maxim a ciclului menstrual, este cea din timpul zilelor situate in preajma zilei in care are loc ovulatia. Multa sanatate!
Va multumesc frumos!
Da, sexul neprotejat poate duce la risc de sarcina, doar daca fata era in perioada fertila, indiferent ca era prima oara, sau a 100-a oara.
Ejaculat la intrarea in vagin, inseamna ca sperma a fost aruncata si in vagin.
Si cand esti in perioada fertila.
Ai un ciclu regulat?
Cat de cat da, imi mai vine uneori si mai devreme cu 2 zile decat trrbuie
Multumesc!????????
Eu nu am ciclu!
Uneori este posibil dar nu 100/100 depinde de organismul fiecăreia dar pentru siguranța a ta și mai ales pentru a evita o posibilă sarcina cel mai bine vă protejați!
Corbulalbrosu a explicat corect, deoarece este de speciaitate. Nu va luati dupa toti neofitii in materie.
Fiecare are propria părere eu am spus ceea ce am crezut de cuviință din punctul meu de vedere...
Multumesc ????????
Unde e stiinta si date precise nu este loc de parere. Cat priveste protejarea, sunt de acord. Dar sunt mai multe metode de protejare.
Ziua ovulatiei a fost pe 1 iunie iar eu am avut primul contact pe 10 iunie
AlexEjmecheru întreabă: