Fluturasi?! Am simtit ca si cum toti fluturasii de pe pamant erau la mine in stomacImi venea sa sar in sus dar nu ma mai tineau picioarele, in capul meu parca erau artificii, parca nu ma mai saturam, am inceput sa simt furnicaturi prin tot corpul.Vaaaaiiii!
mai vreau!
Aoleu.Primul meu sarut a fost ieri.nu cu Marcel dar... a fost mai bine. S-a chinuit o gramada baiatul sa ma sarute. o ora intreaga si i-am spus ca nu stiu sa sarut si mi-a spus ca ma invata el si nici nu stiam cum sa o fac.) darmite sa deschid gura. ce am simtit? hmmm.fiori si imi venea sa sar in sus de bucurie. dar eram in acelasi timp si speriata.
Daaaa!
ii mai simt si acum cand imi amintesc...eram tanara, si indragostita!
a fost frumos!
Ufff... pina acum ii simt...si chiar cind isi musca puza vb cu mine ...tocmai si atunci le simt...
Primul primul nici nu imi amintesc de el, dar, la primul sarut al actualului meu prieten pe care l-am cunoscut pe net am simtit nu doar fluturashi si inca am mai simtit k as vrea sa ma sarute mereuuuuuuuuuuu...
Da ...imi amintesc perfect era...aprilie...era seara...si ploua... a fost fain... fluturasii...:X prea tare :X
cred ca as retrai momentul de 1000 de ori
Eu inca n-am avut primul sarut si imi e tare frica , dar nu stiu de ce . Sper ca mai sunt copilasi ca mine asa mai marisori care n-au experimentat primul sarut .
NU, chiar deloc... S-a petrecut pe la 12 ani in timpul unui joc de carti pe porunci... Dar a fost misto.
Da...si atata s-au fluturat ca mi s-a facut rau, mai ca n-am ajuns la urgente...
Eu ii simt si cand imi intersectez privirea cu persoana iubita...atat de romantic...sa vorbesti cu ajutorul unei priviri
Poti sa zici si fluturashi... De fapt un inec pronuntat mi-a provocat o stare de voma care probabil a produs niste fluturi pe acolo
Fluturasi e putin spus e mai mult decat ata e o senzatie inexplicabila care vine din interiorul nostru ceva diferit pentru fiecare in parte sincer a fost un moment special de neuitat parca puteam face orice!
Da... ma luse cu treurat... nu ma mai ascultau picioarele... (cred ca la mine ala era un stol de pelicani nu fluturaji! )
Am simtit de toate, imi venea sa ma intind pe jos cat eram de lunga 172cm si lata (glumesc aveam 47 de gk ), artificii, tobe cucurigu, eram in al noualea cer si el imi spunea mereu, dar nu te-a sarutat nimeni niciodata? A, bineinteles ca da si eu nu stiam sa deschid nici gura.