Da te place da nu stie cum sa vorbeasca cu tine si ii ie rusine si de aceea te ignora... Baga idu lui si vb da nu trimite inimoare mereu si din astea ca o sa creada ca esti disperata... vorbiti despre ceva comun.
BAFTA!
fundita?
Ii bagi id-ul si apoi incepi sa discuti cu el. pe diverse teme.La un momentdat il intrebi ce simte pentru tine. Poate ca te place si nu are curaj sa vorbeasca cu tine
In dragoste mai este si asa: cine se uraste se iubeste poate baiatu te plece dar nu poate sau nu stie cum sa-ti spuna, i-ai putea cere id-ul si asa va veti cunoaste mai bine.Succes.
Pai.Concret la prima intrebare.Baiatului ii place sa fie rau.Te place si te ignora in acelasi timp Sunt 100% sigură că te place.În al`doilea rand, eu zic să vorbeşti cu el şi să îi spui tot ce simţi. Poate şi el simte la fel ca tine.[Şii se leagă ceva]
Pai un baiat cand se uita toata ziua inseamna ca te place eu tias zice sa ii ziici in fata ca il placi chiar daca el stie baietilor le place sa auda aceste doua cuvinte "Te Iubesc".asa face si yubitul meu si sunt cu el nu vorbescte cu mine la scoala ca e putin mai timid da nu e o problema daca baiatul e timid. daca u il iubesti nu conteaza nimic...a si tias zice sa bagi d in lista o sasi dea seama ca vrei ceva de la el.pup... fundita?
Parerea mea este ca ar trebui sa ii bagi id-ul,daca u zici ca se uita frumos la tine si nu iti vorbeste inseamna ca te place dar este timid,arata-i u ca nu esti timida si vb cu el pe net, ca pe net fac pariu ca iti va vb, si usor usor lasati emotiile mai departe si poate iesii o prietenie frumoasa si de ce nu chiar o relatie
Mutubal întreabă: