| bibbly21 a întrebat:

La scoala este un baiat dragut destept sportiv pe scurt perfect (poate spun asta doar pentru ca il plac).Tot ce imi doresc este sa il uit.Incerc sa nu ma mai gandesc la el de 2 ani si nu mai stiu ce sa fac.Imi puteti da niste sfaturi, va rog.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Prin aceiasi situatie am trecut si eu si tot 2 ani mi-a placut de el. faza e ca daca apare un alt baiat in mod sigur il vei uita pentru ca asa a fost si in cazul meu, el a avut si vreo 3 relatii si cu toate astea tot tineam la el si nu i-am zis ca il placeam dar a aflat de la colegi si a zis ca acum e prea tarziu pentru ca el iar este intr-o relatie. Apoi mi-a placut de un alt baiat si au mai aparut cativa care mi-au zis ca ma plac si asa am uitat de el. E aiurea ca suntem in aceiasi clasa si chiar nu il mai suport, s-a schimbat foarte mult.
Dar poti sa iti ocupi timpul cu altceva ca sa nu te mai gandesti la el, uita-te la seriale online, iesi cu prietenele/prietenii, fa orice altceva ca sa nu te mai gandesti la el pentru ca altfel nu il uiti, e bine ca acum este si vacanta si nu o sa il mai vezi 2 luni happy. kiss

| bibbly21 explică (pentru Aηηy):

Multumesc,si sincer acum de curand am inceput sa ma uit la Pretty Little Liars si isi face efectul incetul cu incetul

| Aηηy a răspuns (pentru bibbly21):

Foarte bine faci big grin. ps. si eu ma uit laughing:*

| bibbly21 explică (pentru Aηηy):

La ce ep esti? eu is la ep5 S2

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Incearca sa pierzi contactul cu el (in cazul in care il ai) nu-l mai cauta, fa-ti o lista cu toate defectele pe care le are (nu exista baiat perfect daca tot ne referim la inceputul intrebarii tale). Daca nu-ti dai seama de ele, intreaba-ti cunostintele care-l cunosc mai bine. Cand vei vedea ca nu e atat de perfect cum pare acum, iti va scadea incet-incet interesul.
Sper ca te-am ajutat!