Prin aceiasi situatie am trecut si eu si tot 2 ani mi-a placut de el. faza e ca daca apare un alt baiat in mod sigur il vei uita pentru ca asa a fost si in cazul meu, el a avut si vreo 3 relatii si cu toate astea tot tineam la el si nu i-am zis ca il placeam dar a aflat de la colegi si a zis ca acum e prea tarziu pentru ca el iar este intr-o relatie. Apoi mi-a placut de un alt baiat si au mai aparut cativa care mi-au zis ca ma plac si asa am uitat de el. E aiurea ca suntem in aceiasi clasa si chiar nu il mai suport, s-a schimbat foarte mult.
Dar poti sa iti ocupi timpul cu altceva ca sa nu te mai gandesti la el, uita-te la seriale online, iesi cu prietenele/prietenii, fa orice altceva ca sa nu te mai gandesti la el pentru ca altfel nu il uiti, e bine ca acum este si vacanta si nu o sa il mai vezi 2 luni .
Buna!
Incearca sa pierzi contactul cu el (in cazul in care il ai) nu-l mai cauta, fa-ti o lista cu toate defectele pe care le are (nu exista baiat perfect daca tot ne referim la inceputul intrebarii tale). Daca nu-ti dai seama de ele, intreaba-ti cunostintele care-l cunosc mai bine. Cand vei vedea ca nu e atat de perfect cum pare acum, iti va scadea incet-incet interesul.
Sper ca te-am ajutat!
Amalia17M întreabă: