Toata lumea flirteaza deci nu lua gestul lui ca pe unul de exclusivitate!
Din moment ce tu i-ai dat verde, lui i-a pierit interesul si asta dovedeste ca era doar o joaca!
Mai lasa timpul sa treaca si cauta-ti un baiat cuminte si nu asa de aiurit!
Eu zic sai ci o proba.adica il lasi sa-ti faca complimente iesi cu el undeva.ba chiar combinate cu el si dupa vezi cum se poarta. daca se poarta rau si distant inseamna ca a vrut doar sa se foloseasca de tine. daca nu acordai o sansa.
Nu te grabi, convingete sigur daca vrei sa accepti altfel te incurci si mai rau.
Domnisorul respectiv imi pare cam imatur sau neserios; dar na, poate am eu idei prea fixiste. Ideea e ca, daca nu se da la toata lumea de la serviciu, nu strica sa mergi cu el la o cafea. Vezi daca merita efortul. Sugereaza cu naturalete sa mergeti la o cafea. Daca vrea, ai parte de o conversatie placuta, daca nu vrea, iaca mare pierdere - un tip superficial In schimb, sa faci asta daca chiar iti place omul, nu doar de dragul de a uita de fostul, ca iese prost.
Spor!
Prin aceeasi situatie am trecut si eu, un coleg de serviciu (transferat anul trecut in buc) a inceput cu multe complimente, mail-uri si telefoane zilnic, invitatii peste invitatii, etc. iar cand am acceptat sa ma intalnesc cu el nu a mai sunat si nimic. insa, cu prima ocazie m-a intrebat ce s-a intamplat, ca a avut f mult de lucru si a uitat sa ma sune, etc - la care eu i-am spus ca nu o sa trag de el sa iesim. dupa, s-a purtat ca de obicei, de parca nu s-a intamplat nimic --- fff ciudat. din cauza asta intr-o zi am zis sa iau atitudine si sa vad ce vrea, asa ca l-am sunat si i-am spus ca dupa program sa iesim undeva. pur si simplu s-a blocat, nu stia ce sa mai zica si a gasit o scuza aiurea pentru a nu veni. a urmat o perioada mai linistita, iar acum a cam inceput din nou (fara complimente, dar ma intreaba ce mai fac, bla bla bla) - comportamentul lui ma cam uimeste si nu stiu ce sa fac . in cazul tau cum mai este? ai iesit cu el pana la urma?